19 Ιουν 2013

Καληνύχτα κ. Βενιζέλο-Καληνύχτα κ. Κουβέλη

Γράψαμε και επιβεβαιωθήκαμε ότι οι δύο δορυφόροι του Πρωθυπουργού, Κουβέλης και Βενιζέλος δεν θέλουν εκλογές, διότι γνωρίζουν την μείωση των ψηφοφόρων τους και αυτό απεδείχθη η αχίλλειος πτέρνα τους. Οι δύο άνθρωποι, οι οποίοι σε όλα τα νομοσχέδια και τις εισηγήσεις έσκυψαν το κεφάλι στις προσταγές του Σαμαρά, τώρα έφτασαν στον υπέρτατο ξεφτιλισμό τους.
Για μια ακόμα φορά, παρ΄όλη την ελληνική & τη διεθνή κατακραυγή, η ΕΡΤ δεν άνοιξε και οι ίδιοι, Βενιζέλος και Κουβέλης σε λίγες ημέρες δεν θα έχουν μούτρα να κυκλοφορούν. Ναι, είναι οι ίδιοι που την προηγούμενη εβδομάδα σθεναρά, δημοσιοποιούσαν την άποψή τους ότι η ΕΡΤ πρέπει άμεσα να ανοίξει και μετά δε, την απόφαση του ΣΤΕ, οι ίδιοι έλεγαν ότι δεν θα συναντήσουν τον κ. Σαμαρά με κλειστή την ΕΡΤ.
Την ίδια μέθοδο & τακτική του: "τραβάτε με κι ας κλαίω", ως στάση, είχαν και οι δύο εταίροι π ά ν τ α, λίγο πριν ψηφίσουν τα νομοσχέδια, που αφαιρούσαν τα εισοδήματα του Ελληνικού λαού και δημιουργούσαν νέους φόρους. Δήθεν νευρίαζαν, δήθεν "εμείς δεν θα τα ψηφίσουμε" και μετά τα ψήφιζαν, χρησιμοποιώντας δικαιολογίες 10χρονου παιδιού προς τους γονείς του.
Γελοιοποιηθήκατε κύριοι, μία κερκόπορτα τυχαία, σας είχε μείνει ανοιχτή-η ΕΡΤ-για να πάρετε 1% ίσως 2% παραπάνω και αυτό από κανένα περαστικό πρώην ΠΑΣΟΚ, που σας λυπήθηκε συναισθηματικά. Τώρα πια ούτε κι αυτό.
Προσωπικά το καληνύχτα, θεωρώ ότι απευθύνεται σε αυτούς τους δύο εταίρους, με την συνεισφορά τους στη μνημονιακή καταστροφή της χώρας και επειδή είναι αργά και εσείς είστε απόλυτα προβλέψιμοι.......
Καληνύχτα κ.κ. Βενιζέλο και Κουβέλη, καληνύχτα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: