23 Οκτ 2013

Στο Μπαλί για να σώσει την οικονομία

Οι περικοπές λόγω κρίσης δεν αγγίζουν τα κυβερνητικά στελέχη, όπως ο Ν. Μηταράκης, που ταξιδεύουν για να σώσουν την Οικονομία. Έτσι το ποσό των 6.500 ευρώ δεσμεύτηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης για την πληρωμή των εξόδων του κ. Νότη Μηταράκη, υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, στο Μπαλί, στη μακρινή Ινδονησία.

Ο υφυπουργός θα ταξιδεύσει στο εν λόγω θέρετρο το διάστημα 1-7 Δεκεμβρίου 2013 για να συμμετάσχει στη διυπουργική διάσκεψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου. Η διάσκεψη θα γίνει το τριήμερο 3-6 Δεκεμβρίου 2013, αλλά επειδή το Μπαλί είναι μακριά, ο υφυπουργός μας χρεώνει από την 1η Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Κυριακή, έτσι ώστε να μη χάσει την τελετή έναρξης, η οποία έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της 3ης Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Τρίτη. Ο κ. Μηταράκης δεν θα πάει μόνος του στο Μπαλί. Θα τον συνοδεύσει ο κ. Χρήστος Γερουλάνος, ειδικός σύμβουλος του υφυπ. Ανάπτυξης επί Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεμάτων, ο οποίος όμως θα κάτσει μία επιπλέον ημέρα, δηλαδή 1-8 Δεκεμβρίου 2013. Το ποσό που δεσμεύτηκε για τον κ. Γερουλάνο είναι 3.800 ευρώ.

Η διυπουργική διάσκεψη θα διεξαχθεί στο συνεδριακό κέντρο Bali Nusa Dua Convention Center, εδώ: http://www.baliconventioncenter.com/
Πηγή : Τhe Press Project

Δεν υπάρχουν σχόλια: