8 Οκτ 2013

Γιατί τώρα θυμήθηκαν την υπόθεση "Βατοπέδι"?

Σε δίκη παραπέμπονται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο ηγούμενος Ευφραίμ, μαζί με 13 άλλους, ανάμεσά τους και η Αικατερίνη Πελέκη, σύζυγος του π. Υπουργού της Ν.Δ. Γ. Βουλγαράκη. Κατηγορούνται ότι με τις ενέργειές τους, έπληξαν οικονομικά, το Ελληνικό Δημόσιο.

Ξανασκαλίζουν την Υπόθεση του Βατοπεδίου, προκειμένου να βρουν την αλήθεια που οι ίδιοι κουκούλωσαν ή για να στρέψουν τα βλέμματα της κοινωνίας εκεί που θέλει η συγκυβέρνηση, για να περνούν εύκολα τα νέα μέτρα που υποσχέθηκαν ότι δεν υπάρχουν? Το πόρισμα του Εισαγγελέα για την κομπίνα του Βατοπεδίου, έχει βγει από το έτος 2011, όμως αυτή είναι η κατάλληλη χρονική συγκυρία, μαζί με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, έτσι ώστε απερίσπαστη η συγκυβέρνηση της συμφοράς να "χτυπήσει" αλύπητα, για ακόμα μια φορά, τους φτωχούς Έλληνες. Το επόμενο χτύπημα θα έρθει με το εκλογικό μαγείρεμα και διάφορους νόμους που ετοιμάζουν, έτσι ώστε ποτέ να μη χάσουν την εξουσία από τα χέρια τους και πάντα να συγκυβερνούν οι χειρότεροι πολιτικοί ιστορικά, που υπήρξαν ποτέ στη Νεώτερη Ελληνική Ιστορία.

Όλα έχουν ένα τέλος, αλήθεια όμως, τους σημερινούς πολιτικούς, που με τις ενέργειές τους έχουν βλάψει τα οικονομικά, κοινωνικά συμφέροντα τίμιων ανθρώπων, αδιαφορώντας πλήρως για το παρόν και το μέλλον τους, ενώ εκείνοι είναι περιηγητές, χωρίς οικονομικά πλήγματα, αυτούς ποιος θα τους δικάσει?

Δεν υπάρχουν σχόλια: