26 Νοε 2013

Εξεταστική για το σκάνδαλο των υποβρυχίων

Επειδή ορισμένοι, μάλλον ελάχιστοι θα έλεγα, αμφισβητούσαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέθετε πρόταση για εξεταστική για τα υποβρύχια του Βενιζέλου, ενημερώνουμε, κάτι που καταγράφεται ήδη στα Μ.Μ.Ε ότι ήδη κατέθεσε & μάλιστα ιδιαίτερα ολοκληρωμένη. Ο κ. Α. Τσίπρας κάνει λόγο για "βλαπτικές για το δημόσιο συμφέρον επιλογές κυβερνητικών στελεχών & αξιωματούχων".

Είναι από παράλογο μέχρι αστείο, να διατείνονται οι στενά κομματικοί άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ-όσοι απέμειναν-ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται ή θέλει να απαλλάξει το Ευάγγελο Βενιζέλο, τ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τ. Υπουργό Οικονομικών, με καταστροφικές θητείες, από την εξεταστική!!!!
Προκαλούσαν έχοντας στο πλευρό τους τα Μ.Μ.Ε, για κάτι που ο χρόνος τους διαψεύδει και που είχε αναγγελθεί επίσημα από τον ίδιο το  ΣΥΡΙΖΑ. Βιάζονταν εκείνοι περισσότερο για την εξεταστική ή νόμιζαν ότι σπείροντας ψευδείς εντυπώσεις στο λαό θα ανέβαιναν κατά 0,5% ? Άβυσσος η ψυχή των πανικοβλημένων και των ηττημένων, οι οποίοι με κάθε τίμημα σε βάρος του Ελλήνων πολιτών, επιζητούν να γαντζωθούν σε κυβερνητικούς θώκους, για να μένουν στο απυρόβλητο.
Ήδη ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έχει δώσει εντολές στους συνεργάτες του να μην απαντούν, όταν ερωτώνται για το θέμα των υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και να το κάνουν "γαργάρα", όπως καταγράφει και η Newpost σήμερα. Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει και αναμένει ότι ο κ. Σαμαράς θα ξαναδώσει κάλυψη στο Βενιζέλο, καλύπτοντας το σκάνδαλο των υποβρυχίων, όπως έκανε και με τη λίστα Λαγκάρντ, έτσι ώστε να διατηρηθεί στην εξουσία, κοινή επιδίωξη και των δύο.
Μην απατάσθε : δεν θέλουν να σώσουν την Ελλάδα, "το τομάρι τους μόνο επιδιώκουν να σώσουν". Μέχρι πότε? Ακόμα και το τέλειο έγκλημα, πάντα έχει τις αδυναμίες του.
Άρθρο Μ.Γ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: