28 Ιαν 2014

Aποκάλεσαν "Δημοκρατία της Μακεδονίας"μέσα στην Βουλή

Έχουμε πολλά προβλήματα, κυρίως οικονομικά και κοινωνικά στην Ελλάδα, όμως ας μην ξεχνάμε αυτά που αφορούν την εξωτερική πολιτική της χώρας. Ίσως μας κοιμίζει η ασχετοσύνη του σημερινού Υπουργού των Εξωτερικών, όμως τα προβλήματα είναι υπαρκτά και δεν παύουν να υφίστανται.
Ένα απ΄αυτά τα προβλήματα είναι και της χώρας Π.Γ.Δ.Μ, που οικειοποιείται χωρίς ιστορική βάση και λογική, τη δική μας ιστορία, τα ονόματα και ότι άλλο εφευρίσκουν ως ιδέα, προκειμένου να σταθούν ως χώρα στα Βαλκάνια.

Για "ντροπιαστική στάση" του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιάννη Τραγάκη έκανε λόγο ο Βασίλης Καπερνάρος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, σε παρέμβασή του κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του Αγροτικής Ανάπτυξης. Αφορμή, όπως κατήγγειλε ο κ. Καπερνάρος ήταν το γεγονός ότι το απόγευμα της Δευτέρας στην αίθουσα της Γερουσίας της βουλής, ο Σκοπιανός βουλευτής, Μισίνι, αποκάλεσε δύο φορές τα Σκόπια ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας»
Σύμφωνα με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ τόσο ο Υπουργός Εξωτερικών, όσο και ο αντιπρόεδρος της Βουλής παρέμειναν άπρακτοι και δεν αντέδρασαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: