15 Ιαν 2014

Απόφαση για τον Κοντομηνά:ελεύθερος αλλά...

Η απόφαση για τον Δ. Κοντομηνά, επιχειρηματία, με πρόσφατη δραστηριότητά του την ιδιοκτησία του καναλιού ALPHA, είναι να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 5.000.000 ευρώ, περιορισμός εξόδου από τη χώρα & εμφάνιση στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα

Είναι μια απόφαση που ήδη συζητείται, αξιολογείται & ελήφθη από το Δικαστικό Συμβούλιο, με ψήφους 2 υπέρ και 1 κατά (προφυλάκιση) Τα σχόλια γενικά δεν είναι θετικά για τον επιχειρηματία. 

Όμως αναμφίβολα, όταν μικροί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, με αγώνα ζωής να ανταπεξέλθουν στην τρέχουσα οικονομική συγκυρία, βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, για πολύ μικρότερα ποσά, τότε πως θα αξιολογούνταν μια τέτοια απόφαση? Όπως αναφέρθηκαν σε δημοσιεύματα, πέρα από τις επιχειρηματικές οφειλές, η προσωπική οφειλή του στην κάρτα του ανερχόταν σε EUR:2.293.000!!! και δεν εξυπηρετείται δανειακά (η κάρτα αποτελεί είδος δανείου). 
Ο κ. Κοντομηνάς είχε μεταφέρει στο Δικαστικό Συμβούλιο, ότι εάν μπει φυλακή ο Όμιλός του, ο ALPHA, που απασχολεί 1.500 άτομα, θα καταρρεύσει, με ο τι αυτό συνεπάγεται για τους εργαζομένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: