24 Ιαν 2014

Προφυλακιστέα η Θ. Σκορδέλη

Προφυλακιστέα κρίθηκε η Θέμις Σκορδέλη ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση πάρθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέα και εντάσσεται στη δικογραφία της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής.

Σημειωτέον η κ. Σκορδέλη ήταν τοποθετημένη από το 2006-2007 στο Γραφείο του Περιφερειακού Διευθυντή Αθηνών της Εμπορικής Τράπεζας, "ελέω" Ν.Δ. διότι εκεί ανήκε. Τυχαίο?

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο άκουσμα της προφυλάκισής της η Σκορδέλη ξέσπασε σε κλάματα. Πρόκειται για την γυναίκα η οποία είχε γίνει γνωστή από τα επεισόδια στον Άγιο Παντελεήμονα ως δήθεν "Αγανακτισμένη" κάτοικος της περιοχής εναντίον των παράνομων οικονομικών μεταναστών. Η Θέμις Σκορδέλη είναι κατηγορούμενη για πλημμελήματα και επεισόδια στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα σε δίκες που έχουν αναβληθεί κατ επανάληψη, ωστόσο οι ανακρίτριες την κάλεσαν να απολογηθεί ως μέλος της Χρυσής Αυγής.

Παραλειπόμενο : Σε πρόσφατη εκπομπή του ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος-"Μακελειό"-προσπάθησε να την βοηθήσει, διότι η προφυλάκιση διαφαινόταν στον ορίζοντα, καλώντας την και ρωτώντας επιτηδευμένα "αθώες"ερωτήσεις. Ο τηλεθεατής, ειδικά στους καιρούς που διανύουμε, είναι πια υποψιασμένος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: