9 Μαρ 2014

Περίεργες πληροφορίες για την πτήση MH 370

Σενάρια τρομοκρατικού χτυπήματος κυκλοφορούν στα διάφορα μέσα ενημέρωσης, καθώς υπάρχουν κλοπές διαβατηρίων & συνεπώς επιβιβάσεις ατόμων, αγνώστου ταυτότητας, στην εξαφανισμένη πτήση MH 370. Επιπλέον στο twitter, χρήστης κυκλοφόρησε περίεργη ανάρτηση στα Αραβικά.

Στο σημείο με το σταυρό χάθηκε η επαφή με τα radar
Δεν πρέπει να δίνουμε αυτή τη στιγμή βάση, παρά μόνο στις επίσημες πηγές που προέρχονται από την έρευνα.
1. Υπάρχει ενδεχόμενο, σύμφωνα με την μελέτη από τα radar, το αεροσκάφος να έκανε αναστροφή και να γύρισε προς την πορεία για Κουάλα Λουμπούρ.
2. Τα τελευταία νέα αναφέρουν ότι η οικογένεια ενός επιβάτη του αεροσκάφους που εξαφανίστηκε, κατάφερε να συνδεθεί με το κινητό του τηλέφωνο. Συγκεκριμένα:
Η οικογένεια ενός Κινέζου επιβάτη του αεροσκάφους της Malaysia Airlines που έχει χαθεί από τα ραντάρ, κάλεσε το κινητό του τηλέφωνο και κατάφερε να συνδεθεί. Έτσι τώρα οι Μαλαισιανές αρχές προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το σήμα για να εντοπίσουν το Boeing, μετέδωσε σήμερα ένας κρατικός τηλεοπτικός σταθμός της Κίνας. Ο τηλεοπτικός σταθμός Beijing Television ανακοίνωσε ότι κάλεσε επίσης το κινητό τηλέφωνο του άνδρα και αρχικά φάνηκε να λειτουργεί, όμως στη συνέχεια η κλήση διακόπηκε.
Υπάρχει hashtag στο twitter για τους επιβάτες & την πτήση : #PrayforMH370

Δεν υπάρχουν σχόλια: