1 Απρ 2014

Εδώ παπάς, εκεί παπάς...που είναι ο Σαμαράς?

Τελικά, άδικα κατηγορούμε τον απόντα Πρωθυπουργό από τη Βουλή, σε μια σημαντική ημέρα ψήφισης του Πολυνομοσχεδίου-Μνημονίου. Υπάρχει εξήγηση:έκανε εξάσκηση στα Γερμανικά του ο άνθρωπος! Εν΄όψει των εκλογών, θα έρθει η Μέρκελ να του δώσει χείρα βοηθείας-ψεύτικη βέβαια-να πει "πόσο καλά τα πάει" & άλλα παρόμοια.

Τόσα λεφτά την πλήρωσαν οι φτωχοί Έλληνες! Βέβαια άλλος πληρώνει, άλλος ανταμοίβεται!
Η Άνγκελα Μέρκελ αναμένεται στην Ελλάδα πριν το Πάσχα και φαίνεται πως ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, θέλησε να κάνει εξάσκηση στα γερμανικά του. Έτσι, το βράδυ της Κυριακής, ενώ περίμενε να ξεκινήσει η ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο, φώναξε κοντά του τον γερμανομαθή βουλευτή Λάρισας, Χρήστο Κέλλα. «Wie gent es dir?» («τι κάνεις;») τον ρώτησε όπως γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης. Ο κ. Κέλλας του απάντησε και αυτός στα γερμανικά «alles gut» (δηλαδή, «όλα καλά») και άρχισαν να μιλούν στα... Γερμανικά. Συνέβησαν κι άλλα στη διάρκεια της αναμονής στα υπουργικά γραφεία.
Για παράδειγμα, ο Πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι όχι μόνο βλέπει τηλεόραση αλλά παρακολουθεί τις περισσότερες ενημερωτικές εκπομπές. Και βαθμολογεί μάλιστα και τους νεοδημοκράτες στα πάνελ. Έτσι, όταν είδε τον κ. Μιχάλη Ταμήλο, του είπε: "Σε παρακολούθησα στην τηλεόραση, τα πήγες καλά, το σημείωσα..."», καταλήγει το δημοσίευμα.
Πηγή Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: