10 Απρ 2014

Η περίεργη έκρηξη σε περίεργες συγκυρίες

Mε κλεμμένο και παγιδευμένο αυτοκίνητο έγινε η έκρηξη τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, μια ημέρα πριν την έλευση της Καγκελαρίου Α. Μέρκελ στην Ελλάδα. Υπενθυμίζουμε απλά, πως η υπόθεση Μπαλτάκος-gate και η προσωπική διασύνδεση του κ. Α. Σαμαρά με ακροδεξιούς δικούς του ανθρώπους δεν ξεχνιέται και "ο νοών νοείτω".
Συντρίμμια υπάρχουν στο σημείο που έγινε η έκρηξη του παγιδευμένου με 75 κιλά εκρηκτικών, αυτοκίνητου στην οδό Αμερικής, έξω από υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδας. Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και των πυροτεχνουργών του ΤΕΕΜ, στο σημείο της έκρηξης, με το κέντρο να είναι αποκλεισμένο.
Το όχημα που εξερράγη είχε κλαπεί στις 5 Απριλίου. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ένα άτομο πλησίασε στο υποκατάστημα της Tράπεζας, στάθμευσε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, ενώ λίγα λεπτά μετά έγιναν τα τηλεφωνήματα. Το τηλεφώνημα για την ύπαρξη του παγιδευμένου αυτοκινήτου έγινε στις 5:11 στην ιστοσελίδα zougla.gr και την Εφημερίδα των Συντακτών. Το όχημα εξερράγη περίπου 45 λεπτά αργότερα, οπότε έληγε και η προθεσμία έκρηξης που είχαν δώσει οι άγνωστοι.
Πηγή Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: