13 Μαΐ 2014

Ο Άδωνις, τα πολυιατρεία και τα γενόσημα

Χωρίς λόγια
Ίσως το χειρότερο σύστημα υγείας στον κόσμο, επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει εδώ και σήμερα στην Ελλάδα. Έτσι οι περισσότεροι γιατροί του ΕΟΠΠΥ, μένουν έξω από το νέο σύστημα ΠΕΔΥ. Όσοι έγιναν δεκτοί, θα κλείσουν τα ιατρεία τους και θα εργάζονται σε καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, ενώ οι υπόλοιποι θα μπορούν να υπογράψουν συμβάσεις με τον νέο φορέα.

Εκτιμάται ότι το 70% των γιατρών που έκαναν αίτηση προέρχονται από την Αττική. Ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης δεσμεύτηκε ότι όλα τα πολυιατρεία θα λειτουργήσουν άμεσα και οι ανάγκες του κόσμου θα αντιμετωπιστούν με συμβασιούχους και επικουρικούς γιατρούς.

Σχόλιο:1) Περιμένουμε να δούμε την λειτουργικότητα του εγχειρήματος, διότι ο κόσμος είναι υποψιασμένος πως τα χειρότερα είναι μπροστά. 2) Αληθεύει ότι τώρα οι γιατροί θα συνταγογραφούν μόνο τα γενόσημα φάρμακα, κατ΄εντολή Γεωργιάδη, αποκλείοντας έτσι τα αυθεντικά? !
Εάν το τελευταίο επιβεβαιωθεί, πολλοί σοβαρά ασθενούντες θα πάνε "ταξίδι στον Άγιο Πέτρο" πολύ νωρίτερα απ΄όσο θα περίμεναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: