18 Οκτ 2014

Η απόλυτη βιαιότητα των τζιχαντιστών φοβίζει τον Ο.Η.Ε

Φόβος και τρόμος διασπαρμένος σε ολόκληρη τη γη, από την μοναδική βιαιότητα & το μίσος των τζιχαντιστών εναντίον των απανταχού χριστιανών. Σε ποια εποχή ζούμε? Yπέρ της κλιμάκωσης των αεροπορικών επιδρομών εναντίον των τζιχαντιστών, τάσσεται το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών.

Όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή: «Τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας κάλεσαν τη διεθνή κοινότητα, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, να ενισχύσει περαιτέρω και να επεκτείνει την υποστήριξη προς την κυβέρνηση του Ιράκ, συμπεριλαμβανομένων και των Ιρακινών Δυνάμεων Ασφαλείας, για την καταπολέμηση του Ισλαμικού Κράτους και των ένοπλων ομάδων που συνδέονται με αυτό». 
Η πληροφορία που φόβισε τον Ο.Η.Ε
Ο στόχος είναι, πάντα σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ότι: «το Ισλαμικό Κράτος πρέπει να ηττηθεί και ότι η μισαλλοδοξία, η βία και το μίσος που ενστερνίζεται, πρέπει να παταχθούν». Σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή, έπαιξε η πληροφορία, ότι Ιρακινοί πιλότοι που έχουν ενταχθεί στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους, εκπαιδεύουν τους τζιχαντιστές, ώστε αυτοί να καταφέρουν να πετάξουν τουλάχιστον τρία μαχητικά αεροσκάφη που έχουν καταλάβει από το στρατό του Μπασάρ αλ Άσαντ στη Συρία. Αν αυτή η πληροφορία επιβεβαιωθεί και υλοποιηθεί, θα είναι η πρώτη φορά που η ισλαμιστική απειλή θα αποκτήσει δυνατότητα επιθέσεων και από αέρος. Παράλληλα, συνεχίζονται οι προσπάθειες των ΗΠΑ, να πείσουν την Τουρκία, να αυξήσει το βαθμό συμμετοχής της στην εκστρατεία κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: