28 Νοε 2014

Αν δεν χρηματίζεσαι, δεν ψηφίζεις?

Τελικά υπήρξε χρηματισμός? Πάντως καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει...και τι φωτιά!! Απαιτούνται 180 βουλευτές για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας ή αλλοιώς "πέφτει" η κυβέρνηση. Ποιος θα ήθελε να μείνει διακαώς και με οποιοδήποτε κόστος στη συγκυβέρνηση και γιατί? 
Απόσπασμα διαδικτυακής συνομιλίας της βουλευτού Σταυρούλας Ξουλίδου με στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, που όπως καταγγέλλει την είχε προσεγγίσει για να τη χρηματίσει, παρουσιάστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. «Καλησπέρα, εύχομαι να είστε καλά. Ο Μελάς τα πήρε. Θυμάστε τι σας είπα κάποτε;», αναφέρεται σε μήνυμα του εν λόγω στελέχους προς την Σταυρούλα Ξουλίδου. 


Μάλιστα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, υποστήριξε πως υπάρχουν και άλλα στοιχεία σε σχέση με την εμπλοκή του συγκεκριμένου στελέχους, ενώ άφησε αιχμές και για τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη και τη σχέση του με το στέλεχος αυτό και προανήγγειλε ότι τις επόμενες ώρες θα δοθούν στη δημοσιότητα και νέα στοιχεία για χρηματισμούς βουλευτών. Σημειώνεται ότι, η Σταυρούλα Ξουλίδου καταθέτει στην Εισαγγελία Εφετών για την υπόθεση, μετά τις καταγγελίες στις οποίες προχώρησε και τις οποίες επιβεβαίωσε και ο Πάνος Καμμένος. Πάντως, μιλώντας στο ίδιο κανάλι, ο βουλευτής Παναγιώτης Μελάς, του οποίου το όνομα ανέφερε το εν λόγω στέλεχος, αρνήθηκε κατηγορηματικά πως τον προσέγγισε οποιοσδήποτε και έκανε λόγο για κακοήθειες και αισχρά ψεύδη, ενώ ανέφερε πως για το θέμα έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.
Πηγή Φήμες

Δεν υπάρχουν σχόλια: