6 Δεκ 2014

Σοκ από τη δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα

Νεκρός βρέθηκε ο γνωστός συγγραφέας και δημοσιογράφος Μένης Κουμανταρέας, στο σπίτι του στη Κυψέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρει χτυπήματα στο πρόσωπο και βρέθηκε δεμένος και μαχαιρωμένος.
Ο συγγραφέας και δοκιμιογράφος, βρέθηκε ξημερώματα Σαββάτου, στις 00.45 από συγγενείς του, μέσα στο σπίτι του. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές.
Σύμφωνα με τις έρευνες που ήδη διεξάγονται, το σπίτι του ήταν αναστατωμένο-ίσως ληστεία-όμως η αστυνομία, εκτός των άλλων, ερευνά και το ευρύτερο φιλικό και επαγγελματικό του περιβάλλον. Τα προσωπικά του αντικείμενα , δείχνουν ότι ψάχτηκαν επιλεκτικά και η πόρτα του σπιτιού του δεν βρέθηκε παραβιασμένη.
Ο Μένης Κουμανταρέας γεννήθηκε το 1931 στην Αθήνα. Μεγάλωσε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Πρότυπο Λύκειο Αθηνών Κάρολος Μπερζάν και φοίτησε στη Νομική και Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Εργάστηκε κατά καιρούς σε ναυτιλιακές και ασφαλιστικές εταιρείες. Από το 1982 μέχρι και το θάνατό του, ασχολήθηκε αποκλειστικά από τη συγγραφική του δραστηριότητα. Ήταν βιωματικός συγγραφέας, τολμηρός στο λόγο του και η γραφή του ήταν συνηθισμένη να κινείται μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: