8 Δεκ 2014

Ο Κουμανταρέας γνώριζε τον δολοφόνο του

Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες, ότι ο δολοφόνος του αείμνηστου συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα, ήταν γνωστό του άτομο. Ειδικά μετά την νεκροψία, τα συμπεράσματα εξάγονται ακόμα πιο εύκολα. 

Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστής Υπηρεσίας, Νίκος Καρακούκης, μαζί με την ιατροδικαστή κ. Τσάκωνα, διαπίστωσαν πως φέρει μια σειρά από «Βαριές κακώσεις κοιλίας και κεφαλής» και πως ο θάνατός του ήταν αποτέλεσμα «στραγγαλισμού». Παράλληλα δεν εντοπίστηκαν αμυντικά τραύματα και αυτό σημαίνει πως ο συγγραφέας δεν πρόλαβε να αντισταθεί.
Τέλος, σύμφωνα με τα στοιχεία, ο δράστης προκάλεσε βαριές κακώσεις στο κεφάλι και την κοιλιά του θύματος, πριν τον στραγγαλίσει με τα γυμνά χέρια του. Ο συγγραφέας που ήταν 83 ετών, έφερε μώλωπες στον λαιμό και το πρόσωπο. Η πόρτα του διαμερίσματός του στην Κυψέλη στην οδό Ζακύνθου 3, δεν είχε παραβιαστεί, ωστόσο σύμφωνα με την αστυνομία κάποιος είχε ψάξει επιλεκτικά το σπίτι. Παράλληλα, στις κλήσεις που έκανε και δέχθηκε με το κινητό του τηλέφωνο ο συγγραφέας Μένης Κουμανταρέας, αναζητούν οι αξιωματικοί των Ανθρωποκτονιών την άκρη του νήματος που θα τους οδηγήσει στον άγνωστο επισκέπτη - δολοφόνο.

Οι πληροφορίες λένε πως ο γνωστός συγγραφέας είχε ραντεβού την Παρασκευή το βράδυ στο σπίτι του και για αυτό έφυγε από την παρέα του. Η κηδεία του συγγραφέα θα τελεστεί την Τρίτη από το Α' Νεκροταφείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: