14 Ιουν 2015

Πέταξαν ζωντανή γάτα σε λίμνη με κροκόδειλους

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα αηδιαστικό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει δυο άνδρες να πετούν μια γάτα σε μια λίμνη γεμάτη κροκόδειλους, στην περιοχή Nauta (Inquito) στο Περού. Ένα πλήθος θεατών δεν φαίνεται να ενοχλείται από τη φρίκη που εκτυλίσσεται μπροστά τους.

Το αβοήθητο τετράποδο, είναι αδύνατον να ξεφύγει από τη μοίρα του μιας και ο χώρος είναι κλειστός, και περιβάλλεται από ψηλές ξύλινες επιφάνειες. Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται η γάτα να πέφτει στη λιμνούλα και γρήγορα να προσπαθεί να κολυμπήσει μακριά από τους κροκόδειλους, θέλοντας να βγει στη στεριά. Εκεί, επιχειρεί να πηδήξει πάνω από το φράχτη, όμως τα ξύλινα εμπόδια που περιφράσουν τη λίμνη είναι αρκετά ψηλά για εκείνη, με αποτέλεσμα το ερπετό να την αρπάξει με τα κοφτερά του δόντια και να τη σύρει πάλι στο νερό. Αυτό που ακολουθεί είναι μια πραγματικά επική μάχη, χωρίς ωστόσο να έχει ευτυχή κατάληξη για την άτυχη γάτα.

Ήδη φιλοζωικές οργανώσεις δικαίως, έχουν ξεσηκωθεί εναντίον των βάρβαρων ατόμων που πέταξαν τη γάτα. Πολλοί έχουν ζητήσει να απαγγελθούν κατηγορίες στον ιδιοκτήτη της φάρμας των κροκοδείλων.
Πηγή THE INDEPENDENT

Δεν υπάρχουν σχόλια: