4 Ιουν 2015

Δεν είναι τυχαίος μήνας ο Ιούνιος

Παρατηρώντας εδώ και καιρό τις συνεχείς παρατάσεις των συνομιλιών-διαπραγματεύσεων, με τις φιλότιμες και προς όφελος του Ελληνικού λαού, προσπάθειες να εξασφαλίσει η κυβέρνηση χρηματοδότηση, βλέπω μάλλον ότι ποτέ οι "εταίροι" δεν ήθελαν συμφωνία.

Ή για να είμαστε ειλικρινείς, επιθυμούν διακαώς τον Σαμαρά μαζί με τον "άγνωστο" Θεοδωράκη, προκειμένου να εισπράξουν κέρδη από τους τόκους των δανείων που πληρώνουν οι Έλληνες χωρίς να ωφελούνται. Απόδειξη αποτελεί και η συνάντηση Σταύρου-Γιούνκερ σχεδόν αμέσως μετά τις εκλογές. Που τον ήξεραν? Γιατί έγινε αυτή η συνάντηση?
Τελικά όλα έχουν την εξήγησή τους και πριν από λίγες ημέρες, δημοσιεύσαμε εδώ, τον τίτλο της ανάρτησης που κρίναμε κατάλληλο. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Σαμαράς δεν παραιτείται και ότι ήδη κατά τις ημέρες των εκλογών μιλούσε για τον Ιούνιο ως χρονική περίοδο τέλους διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ!! Δεν είναι τυχαίο, που ο επίσης συνεργάτης του ο Βενιζέλος δεν παραιτούνταν, ανακοινώνοντας πολύ νωρίτερα συνέδριο για τον Ιούνιο, με σκοπό να αποχωρήσει από την αρχηγία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ίσως το κάνει. Κάποιο λόγο θα έχει σίγουρα, γιατί ο ίδιος χωρίς παρασκήνιο αυτός δεν λειτουργεί.

Όπως αναφέρει σήμερα ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου στην ιστοσελίδα του, "...πρόκειται για μια πρόταση συμφωνίας σε τεχνικό επίπεδο (staff level agreement) η οποία επαναφέρει μέτρα που είχαν τεθεί εκτός συζήτησης στις διαπραγματεύσεις σε επίπεδο Brussels Group."
Πόσο μέλι έχει πια η καρέκλα της εξουσίας που πατά επί των πτωμάτων των πολιτών, αδιαφορώντας για το κόστος? Εμείς που θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και πιο αξιοπρεπή ζωή για εμάς τους ίδιους, γιατί τους αφήσαμε 4 χρόνια και μας διέλυσαν ως ανθρώπους και ως χώρα?
Ανάπτυξη Μ.Γ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: