27 Σεπ 2016

Ψήφος στους Δημοκρατικούς και στη Χίλαρυ, όχι στον Τραμπ

Το πρώτο debate ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ την 8η Νοεμβρίου μπορεί να έβγαλε νικήτρια την Χίλαρι αλλά αυτό ήταν, λίγο έως πολύ, αναμενόμενο. Όμως αυτά τα 90 λεπτά που κράτησε η τηλεοπτική μονομαχία των δυο υποψηφίων, οι Αμερικανοί δεν έγιναν σοφότεροι. Τα επόμενα δυο θα γίνουν στις 9 και στις 19 Οκτωβρίου.

Αρκέστηκαν σε προσωπικές επιθέσεις ο ένας προς τον άλλον και ο πολιτικός λόγος δεν βρήκε θέση, όπως στα debate προηγουμένων υποψηφίων. Όλοι περίμεναν επίσης να δείξει σημάδια αδυναμίας η Κλίντον λόγω των προβλημάτων με την υγεία της, αλλά αυτός που έδειξε να κουράζεται στο τέλος ήταν ο Τραμπ. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι σε όλη την διάρκεια του debate ρουφούσε τη μύτη του! Η Κλίντον ήταν πιο ψύχραιμη, πιο συγκρατημένη. Ο Τραμπ ήταν αυτός που όλοι "αγαπήσαμε". Χωρίς άλλη εξήγηση.
Ο οικοδεσπότης του πρώτου debate ανάμεσα σε Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ, ο Λέστερ Χολτ, δυσκολεύτηκε αρκετά να βάλει τους δυο υποψηφίους σε μια σειρά. Και οι δυο πετάγονταν συνεχώς, από το ένα θέμα πήγαιναν στο άλλο και δεν τηρούσαν τους χρόνους (σ.σ. είχαν από δυο λεπτά ο καθένας για να απαντήσουν).
Σύμφωνα με τους έμπειρους επικοινωνιολόγους της Χίλαρυ, το κόκκινο χρώμα που φόραγε ήταν το πιο κατάλληλο για την αναμέτρησή της με τον συγκεκριμένο υποψήφιο Ντόναλντ Τραμπ. 
H Kλίντον φάνηκε και ήταν ψύχραιμη και ο Τράμπ ήταν ο γνωστός αλαζονικός, ρατσιστής και επικίνδυνος για την Αμερική αλλά τελικά και για τον κόσμο όλο...Τράμπ!
Ο Πρόεδρος Ομπάμα έχει δείξει μέχρι τώρα την στήριξή του στην υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρυ κι σίγουρα θα το κάνει μέχρι τέλους.
Η mini.press από πεποίθηση και ανάλογο ιδεολογικό υπόβαθρο, υποστηρίζει τους Δημοκρατικούς και δίνει ψήφο στη Χίλαρυ Κλίντον!

Δεν υπάρχουν σχόλια: