14 Ιαν 2017

Βαριά καμπάνα για τον απάνθρωπο υπάλληλο του Δήμου

Ντροπή είναι βέβαια στον υπάλληλο του Δήμου Αθηναίων, που ενώ του ζητήθηκε να παραμείνει μισή ώρα παραπάνω, προκειμένου να στείλουν άλλο, εκείνος αρνήθηκε, αν και το σπίτι του ήταν σχεδόν δίπλα στη Λέσχη φιλίας. Κατά τα άλλα, ψάχνουν για δουλειά κι όταν την βρουν φέρονται με τον πιο απαράδεκτο τρόπο και νοοτροπία "δημοσίου" υπαλλήλου.

Αυτό το απαράδεκτο περιστατικό, στη μέση του χιονιά, πραγματικά, χρήζει τιμωρίας.

Ενημερώνοντας το σώμα, ο Γενικός γραμματέας του δήμου Λευτέρης Καστανάκης, ανάφερε ότι ο υπάλληλος πριν κλείσει τη Λέσχη, είχε επικοινωνήσει μαζί του ο προϊστάμενός του, ο οποίος του ζήτησε να παραμείνει μισή ώρα παραπάνω, ώστε να βρεθεί άλλος υπάλληλος να αναπληρώσει τον αντικαταστάτη του, που δήλωσε ασθενής. Εκείνος, όμως, είπε, επέλεξε να φύγει αν και η οικία του ήταν δίπλα και δεν διέτρεχε κίνδυνο να αποκλεισθεί. Επίσης, ο δήμος έστειλε γιατρό στο σπίτι του αντικαταστάτη του στο Περιστέρι, ο οποίος ανέφερε ότι ήταν ασθενής και τον βρήκε απολύτως υγιή. Τότε εκείνος, σύμφωνα πάντα με τον Λευτέρη Καστανάκη, δήλωσε ότι ποτέ δεν επικαλέστηκε ασθένεια, αλλά ότι δεν είχε τη δυνατότητα λόγω της χιονόπτωσης να μεταβεί στη Λέσχη Φιλίας.

Ο Γενικός γραμματέας από την πλευρά του προειδοποίησε να μην επιχειρηθεί από οποιονδήποτε εμπλεκόμενο να προσκομίσει τώρα ιατρικά έγγραφα για προβλήματα υγείας, διότι αυτά αν ισχύουν, όφειλαν έγκαιρα να είχαν καταθέσει στην υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: