5 Ιουν 2018

Η πυρκαγιά στο Περιστέρι και τα ερωτηματικά

Σίγουρα η επιχείρηση του κ. Ν. Καρώνη υπέστη τεράστια ζημιά και ο ίδιος είπε ότι καταστράφηκε. Το κτήριο ήταν ανασφάλιστο, προφανώς και το εμπόρευμα! Τα παρακείμενα διαμερίσματα υπέστησαν μεγάλη επίσης ζημιά και οι ιδιοκτήτες τους καλούνται τώρα να πληρώσουν-αποζημίωση πρέπει να είναι-χωρίς να φταίνε.
Είναι δυνατόν σε αστική περιοχή να υπάρχει μεσοτοιχία με αποθήκη επαγγελματικής χρήσεως? Δηλαδή εάν η αποθήκη είχε ξυλεία, τι θα γινόταν? Πως επιτρέπεται η άδεια χρήσης ενός τέτοιου χώρου, κολλητά με διαμερίσματα πολιτών? Κάπου εδώ μπαίνει και η ευθύνη του Δημάρχου κι ας το ψάξουν οι δημότες, αλλά ας αφυπνιστούν και οι δημότες άλλων περιοχών. 
Ο κ. Καρώνης είπε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι δεν πρόλαβε να κάνει ασφάλιση! Είναι δυνατόν να λέγεται κάτι τέτοιο από έναν επαγγελματία, που βρίσκεται χρόνια στη δουλειά? Λέγεται μάλιστα ότι ήταν όλα ηλεκτρικά είδη στην αποθήκη αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ και ανασφάλιστα!! Ο επαγγελματίας αδράνησε, αλλά ο ίδιος και πέρα από το εμπόρευμά του, δεν σκέφτηκε τις περιουσίες των γειτόνων του? Τα ερωτήματα είναι σοβαρά, αλλά πρέπει να υπάρξουν απαντήσεις, αλλά και άμεσες διορθώσεις στις άδειες επαγγελματικών χώρων. 
Άρθρο Μ.Γ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: