29 Μαΐ 2013

Η Ρεπούση στα χνάρια του Κίσσινγκερ

Όλοι γνωρίζουμε τις ιδέες της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ κ. Ρεπούση, για τα σημαντικά γεγονότα του Ελληνικού Έθνους, που σημάδεψαν την πορεία του και μόνο υποκειμενικά δεν επιτρέπεται να αξιολογούνται. Όμως τα δήθεν λάθη και η αντεθνική αντίληψη της κ. Ρεπούση δεν γνωρίζει τελικά όρια.

Έτσι για ακόμα μια φορά αναφέρθηκε στη γενοκτονία των Ποντίων, ως μη γενόμενη ουσιαστικά, απαιτώντας να διαγραφεί η παράγραφος από το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του κ. Ρουπακιώτη, που την χαρακτήριζε ως γενοκτονία & προσπαθώντας μάλιστα να κινητοποιήσει προς αυτή την κατεύθυνση, ορισμένους Πανεπιστημιακούς συναδέλφους της!!
Παρατηρήσεις βέβαια, εκ των υστέρων, της έκανε ο κ. Κουβέλης, αλλά φτάνει μόνο αυτό? Όταν την επέλεγε για υποψήφια βουλευτή, δεν γνώριζε ο "αριστερός" κ. Κουβέλης τα κατορθώματά της και τα βιβλία της Ιστορίας που έγραψε και αποπροσανατόλιζαν τους μαθητές, το γνωστό "συνωστισμό" των Ελλήνων της Μικρασιατικής καταστροφής του 1922, που ήταν η σφαγή των Ελλήνων από τους Τούρκους? Οι δε Έλληνες, που της έδωσαν ψήφο εισόδου στη Βουλή, δεν γνώριζαν ποιο πρόσωπο ψήφιζαν?

Υπενθυμίζουμε επιπλέον ότι η κ. Ρεπούση, είχε αποχωρήσει από την αίθουσα του Κοινοβουλίου, όταν τηρούνταν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Προσωπικά δε, ποτέ δεν θα ψήφιζα ένα τέτοιο πρόσωπο, το οποίο το λιγότερο που θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω, είναι για συστηματικό ανθελληνισμό. Στα χνάρια του Χένρυ Κίσσινγκερ (Αμερικανοεβραίος και όχι Έλληνας), βαδίζει η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κ. Ρεπούση κι ας γίνει αυτό κατανοητό, από τους Έλληνες ψηφοφόρους της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: