18 Αυγ 2013

Η νέα θεωρία θανάτου της Νταιάνα που αναστατώνει

Μόλις είχαν επιβιβαστεί στο μοιραίο αυτοκίνητο
31 Αυγούστου 1997 : Σκοτώνεται η πριγκίπισσα Diana 36 ετών, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, στο Pont de l Alma tunnel στο Παρίσι, μαζί με τον σύντροφό της Dodi-al- Fayed, 42 ετών. Σοκ στο κόσμο απλώνεται μαζί με θεωρίες συνωμοσίας, που σήμερα παίρνουν σάρκα και οστά, μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις. Άρχισαν κάποιοι ίσως να μιλούν?

Ένα website της εφημερίδας Sunday People, σε άρθρο της, καταγράφει την αναφορά ενός στρατιώτη, ο οποίος είχε καυχηθεί στη σύζυγό του, ότι πίσω από τους θανάτους, βρισκόταν η ελίτ της Βρετανικής Special Air service commando, δηλαδή το εξειδικευμένο τμήμα καταδρομών της. Το κείμενο που εστάλη από τα πεθερικά του στρατιώτη, που ανήκε σε αυτό το τμήμα, λέγεται ότι είναι σε επτά (7) σελίδες και γραμμένο στο χέρι. Τα πεθερικά το έστειλαν πρώτα στις στρατιωτικές αρχές και μετά στην Αστυνομία του Λονδίνου.
Ο Υπουργός Άμυνας της Βρετανίας είπε στο CNN μόνο, ότι αυτή η έρευνα αφορά την Μητροπολιτική Αστυνομία. Ο ανώνυμος στρατιώτης, όπως αναφέρεται στο γράμμα, ήταν μάρτυρας σε στρατιωτική υπόθεση.
Η Daily Mirror, το 2003, ανέφερε ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας Νταιάνα, 10 μήνες νωρίτερα από τον θάνατό της, έγραψε γράμμα στον μπάτλερ της Paul Burrell, στον οποίο έλεγε, ότι βρισκόταν στην πιο επικίνδυνη φάση της ζωής της και προειδοποιούσε σχετικά με απροσδόκητη "βλάβη" των φρένων του αυτοκινήτου της.
Αλήθειες ή ψέμματα δεν είναι σίγουρο ότι θα το μάθουμε. Πάντως ο απροσδόκητος θάνατος της δημοφιλούς πριγκίπισσας, σίγουρα διευκόλυνε πολλούς.  Πηγή CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια: