28 Σεπ 2013

Όνειρο της Χ.Α τα στρατόπεδα συγκέντρωσης

Οι "ανύπαρκτοι"φούρνοι, κατά Παναγιώταρο
στο στρατόπεδο Νταχάου.
Μετά από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Χρυσαυγίτη Ρουπακιά, αλλάζουν τα δεδομένα για την υποψηφιότητα Κασιδιάρη για το Δήμο της Αθήνας. Θυμάστε, άλλωστε, με πόση αλαζονεία και ειρωνική σιγουριά, δίπλα στο Μιχαλολιάκο, είχαν αναγγείλει μαζί την υποψηφιότητα. Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που ονειρευόντουσαν αυτοί οι Ναζιστές, θα μείνουν όνειρα απατηλά.

Τα πρότυπά τους, όπως ο Himmler, o Kramer και τόσοι άλλοι Διοικητές στρατοπέδων Ναζί, θα παραμείνουν στο επικίνδυνα άρρωστο μυαλό τους να τους κατατρώγουν και να απογοητεύονται που τελικά δεν κατάφεραν να τα εφαρμόσουν.
Η τακτική της Χρυσής Αυγής, η οποία παραπλάνησε κυρίως τους αδαείς και ανιστόρητους, συνίσταται στο "ξεκαθάρισμα" των μεταναστών-που όλως τυχαία είχαν σκούρο χρώμα δέρματος και άρα φυλετικά κατωτέροι-όμως συνέχισε και στους "άσπρους" Έλληνες, με κατάληξη την δολοφονία του διαφωνούντος με τις ιδέες τους, Έλληνα Παύλου Φύσσα. Ακριβώς όπως στη στρατηγική των SS του Hitler, έτσι και στη στρατηγική της Χρυσής Αυγής, όποιος πιστεύει πολιτικά και κοινωνικά διαφορετικές ιδέες απ΄αυτούς, διώκεται, κακοποιείται και φονεύεται. Εξάλλου, όπως είπε ο Κασιδιάρης προκλητικά πέρυσι στον ΣΚΑΙ, στον κ. Ευαγγελάτο, πριν από τις εκλογές : τον Χίτλερ δεν τον έχει κρίνει ακόμα η ιστορία !!!
Όσους παραπλάνησε αυτό το ναζιστικό κόμμα, πίστευαν αφελώς ότι θα σταματούσαν στο ξεκαθάρισμα των μεταναστών ? 
Διαβάστε λοιπόν το σκεπτικό των στρατοπέδων συγκέντρωσης και η κρίση για τα συμπεράσματα δική σας.

Στο μεταξύ, η μάχη των Δημοτικών εκλογών για τη Δημαρχία της Αθήνας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, των κ.κ. Κανέλλη και Κωνσταντοπούλου δείχνει να προχωρεί, όμως θα πρέπει να περιμένουμε για τις επίσημες αναγγελίες των κομμάτων. Υπάρχει χρόνος και τα δεδομένα αλλάζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: