26 Σεπ 2013

Το δίλημμα ενός πραξικοπήματος και τα ευτράπελα

Το σωστό τανκ !
Υπήρχε αλήθεια τάση για πραξικόπημα, υπάρχει ή μήπως είναι ένα καλοσχεδιασμένο σενάριο διλήμματος του στυλ : Καραμανλής ή τανκς και για να κάνουμε ακριβή μετάφραση Σαμαράς ή πραξικόπημα (βλ. Χρυσή Αυγή), έτσι ώστε η δεξαμενή διαφυγής των ψηφοφόρων της Ν.Δ να γεμίσει ξανά, φοβίζοντας τον πάσχοντα Ελληνικό λαό ?

Ο Γ. Τράγκας στο Extra3 αναφέρθηκε σε αυτό το δίλημμα, λέγοντας μάλιστα ότι σπιλώνεται το όνομα και η αξιοπρέπεια των Ελλήνων καταδρομέων και γενικά των στρατιωτικών. Αλήθεια, ξαφνικά πως βρέθηκαν έτοιμες οι δικογραφίες με όλα τα κακουργηματικά γεγονότα της Χρυσής Αυγής και δεν προωθήθηκαν τόσο καιρό στη δικαιοσύνη? Γιατί τώρα? Μήπως η δολοφονία του Παύλου Φύσσα εξυπηρετεί τον επικοινωνιακό στόχο της Ν.Δ και την επιστροφή ψηφοφόρων από τη Χ.Α πίσω στο κόμμα του Σαμαρά? Μεγάλο ποσοστό όμως των Ελλήνων ξύπνησαν πια και δεν πιστεύουν τα ψέμματα των Σαμαρά-Βενιζέλου, οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνο να κρατηθούν στην εξουσία, έτσι ώστε να μη συρθούν στα Δικαστήρια, όταν εκπέσουν από τα αξιώματά τους.
Εξάλλου τα social media έδωσαν σήμερα ρεαλιστικές και χιουμοριστικές απαντήσεις περί του πραξικοπήματος. (βλ. twitter στο #praksikopima_28Sep)
Μια μικρή ιδέα από το twitter :

-Ένας πόνος στην κοιλιά σαν να με πατάει τανκς
-Πραξικόψιμο θα ναι...

Αύριο στο κέντρο της Αθήνας κυκλοφορούν τα τανκς με μονό αριθμό στην πινακίδα κυκλοφορίας

Παιδιά εγώ θα είμαι στη θάλασσα.. παρακαλώ να έρθουν τα ΟΥΚ να με συλλάβουν

Έχω πάρει κόκα-κόλα ποπκόρν και περιμένω

Μιλάτε ρε ισχύει το ακύρωσα ραντεβού.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: