18 Σεπ 2013

Η Δημοκρατία πέθανε εκεί που γεννήθηκε

Τη γενική κατακραυγή προκάλεσε η φασιστική εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα, από τον καθ΄ομολογία δράστη που συνελήφθη, μέλος και ομοιαδεάτης της Χρυσής Αυγής. Η mini.press είχε τονίσει κατά καιρούς την επικινδυνότητα του μορφώματος που εμείς στο blog το ονομάσαμε Μαύρη Δύση. Μελιγαλάς, Πέραμα, χαστούκια από τον Κασιδιάρη σε δυο γυναίκες! Σε ποια χώρα θα ανέχονταν τη συμπεριφορά Κασιδιάρη?
Υπάρχει στρατηγική έντασης που χτίζεται σιγά-σιγά από τη Χρυσή Αυγή, όπως είπε σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Ξυδάκης μιλώντας στο ΣΚΑΙ, συμπληρώντας ότι οι Χρυσαυγίτες είναι αρνητές της Δημοκρατίας. Ήδη η Ευρωβουλή αντέδρασε και ζητά να τεθεί εκτός νόμου η "Μαύρη Δύση".
Κάποιοι αμαθείς και ανιστόρητοι συμπολίτες μας τους υποστηρίζουν, ξεχνώντας τα δεινά που πέρασε η Ελλάδα από τους ναζιστές κατά τον Β΄Παγκόσμιο πόλεμο.
Όλοι υποφέρουμε από τα μέτρα και τα λάθη ανάξιων και διεφθαρμένων διαχρονικά πολιτικών. Όμως δεν είναι λόγος αυτός ένας πολίτης να επιλέγει ένα βίαιο, ναζιστικό κόμμα ή μάλλον μόρφωμα, που οι ίδιοι οι Γερμανοί απέβαλαν και έβγαλαν εκτός νόμου. Όταν ο Χίτλερ ξεκίνησε το αντισημιτικό μένος του, δεν έμεινε μόνο εκεί, επεκτάθηκε και σε κάθε άλλη φυλή και σε κάθε "είδους" ανθρώπινη υπόσταση. Μέρες του ΄30 θυμίζει το λεκτικό της Χρυσής Αυγής, όπως και οι πράξεις της.
Φωτογραφία από τη σημερινή Liberation
Ο λαός ήδη ξεσηκώνεται, με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, να διεκδικήσει και να απαιτήσει αυτά που πραγματικά δικαιούται. Πάντοτε υπάρχουν όρια στην ανθρώπινη φύση και στην ιδιοσυγκρασία επίσης του Ελληνικού λαού.
Ποιος δεν τα βλέπει?



Άρθρο Μ.Γ.Δ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η δημοκρατία γεννήθηκε εδώ αλλά δεν πέθανε. Κάνει καριέρα στο εξωτερικό και θα επιστρέψει όπως αυτή θέλει....