28 Σεπ 2013

Η ήττα του Έλληνα Fuehrer & ο Μπάμπης

Ο "Fuehrer" σε μια ωραία φωτογραφία
Στα Γερμανικά μέσα τόνισαν ότι άργησαν πολύ να συλλάβουν το μόρφωμα της Χ.Α, ενώ είχαν τις δικογραφίες και τα κακουργηματικά γεγονότα έτοιμα και "δεμένα". Εξάλλου τα δύο κόμματα Ν.Δ. και Χρυσή Αυγή είναι πρώτα ξαδέρφια. Ο δε Μπάμπης Παπαδημητρίιου του ΣΚΑΙ (#babis για το twitter), το απέδειξε λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία του Φύσσα, λέγοντας προκλητικά ότι "αν σοβαρευτεί η Χ.Α δεν καταλαβαίνω γιατί να μην συνεργαστεί η Ν.Δ"-μιλάμε για οικειότητα! Μπάμπη σοβαρεύτηκε η Χρυσή Αυγή και σκότωσε. Λοιπόν, τι έχεις να πεις τώρα?

Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε, λέει ο λαός. Στράβωσε όμως η πιθανή συνεργασία Ν.Δ.-Χρυσής Αυγής, εξαιτίας της απρόσμενης δολοφονίας ενός αριστερού και "η σάλτσα έκοψε".
Αυτό που ρωτάω και λογική απάντηση δεν δίνεται από κανέναν, είναι το εξής : Ποιοι Έλληνες τους ψήφισαν? Τι I.Q διαθέτουν, δεν έβλεπαν ή είναι τόσο ηλίθιοι οι πολίτες της χώρας μας?
Μην απαντήσετε ότι είναι απογοητευμένοι, γιατί όλοι είναι. Λογική δεν έχουν απλά, δεν παρατηρούν τα γεγονότα και εθελοτυφλούσαν, όπως αποδείχθηκε, σε μια φανατική και κατ΄εξοχήν Ναζιστική οργάνωση, με τη δομή των nazi του Χίτλερ, που είχαν ως ύψιστο πρότυπο. Ας πουν συγγνώμη στον ίδιο τους τον εαυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: