2 Οκτ 2013

Τελικά τι συμβαίνει μεταξύ Κυβέρνησης-Χ.Α?

Φοβάται ο Γιάννης το θεριό ή το θεριό το Γιάννη? Λέει λαική παροιμία. Προχθές ο Κασιδιάρης βροντοφώναζε ότι είχε μια έκπληξη προσωπικά για τον κ. Σαμαρά. Προβληματίστηκα και πέρασαν ομολογώ από το μυαλό μου περίεργες ιδέες. Τελικά τι συμβαίνει? Μήπως σοβαρεύτηκε η Χ. Α & στα σχέδια της Ν.Δ είναι να συγκυβερνήσει με το υγιές (εδώ γελάμε!) τμήμα του μορφώματος?

Ο κ. Χρυσόγονος καθηγητής-Συνταγματολόγος, είχε αναπτύξει τη σκέψη του, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, τονίζοντας ότι οι διωκτικές αρχές άργησαν να κινηθούν και όταν το έκαναν, κινήθηκαν με χαρακτηριστικά κακότεχνο τρόπο.
"Προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο κύριος Μιχαλολιάκος και οι συνεργοί του έχουν σκοπό τη βίαιη κατάληψη της εξουσίας και την επιβολή ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος αντάξιου με το χιτλερικό πρότυπο.
Ωστόσο η μεθοδολογία η οποία ακολουθήθηκε για τη σύλληψή τους, φοβάμαι ότι κινείται στα όρια της συνταγματικής νομιμότητας. Δεν αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο θα έπρεπε η εισαγγελία του Αρείου Πάγου να χρησιμοποιήσει την κατασκευή του διαρκούς εγκλήματος (σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κατά το άρθρο 187 του ποινικού κώδικα) και να αποφύγει τη διαδικασία άρσης της ασυλίας από τη Βουλή, τη στιγμή μάλιστα κατά την οποία είναι πρόδηλο ότι η Βουλή δε θα αρνούνταν να άρει την ασυλία των συγκεκριμένων προσώπων

Περισσότερα ακόμη ερωτήματα δημιουργεί το γεγονός ότι η εισαγγελία του Αρείου Πάγου δεν κινήθηκε απ' ότι φαίνεται αυτοβούλως, αν και θα είχε την ευκαιρία να το πράξει από αρκετό καιρό, με δεδομένο ότι η Χρυσή Αυγή και τα εγκληματικά της παρακλάδια έχουν προβεί και σε άλλες δολοφονικές ενέργειες πριν από την τελευταία σε βάρος του Παύλου Φύσσα, μόνο που οι προηγούμενες ήταν σε βάρος αλλοδαπών και περίμενε να λάβει τη σχετική προτροπή μέσω της αποστολής φακέλου από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης. Και το αποτέλεσμα λοιπόν, είναι ότι έχουμε σύλληψη αρχηγού κόμματος με κυβερνητική πρωτοβουλία. Αυτό είναι κάτι που δημιουργεί σκέψεις για το μέλλον ενόψει μάλιστα και των διαφόρων θεωριών περί συνταγματικών και αντισυνταγματικών τόξων", είχε καταλήξει ο κύριος Χρυσόγονος.

Πάλι τα ξένα δίκτυα απορούν τι συμβαίνει με την Ελλάδα. Στο τέλος βέβαια δείχνει αναξιόπιστη η Κυβέρνηση και το χρεώνεται προσωπικά ο κ. Σαμαράς.

Βρείτε την δημοσίευσή μας αυτή στο twitter στο #Nazis_outside_bars και στο #GOLDENDAWN

Δεν υπάρχουν σχόλια: