13 Οκτ 2013

Obama : μια σωστή επικοινωνία με τους πολίτες

Με μηνύματα, φωτογραφίες και κάθε είδους επικοινωνιακά στοιχεία βομβαρδίζεται η ενημέρωση των πολιτών στην Αμερική, αλλά και έξω απ΄αυτήν. Είναι λογικό απόλυτα, καθότι ο πολίτης πρέπει να έχει άποψη, γνωρίζοντας όσο γίνεται καλύτερα, τα μέτρα που αφορούν τις κυβερνητικές αποφάσεις και όχι να κρύβονται ή να υπονοούνται, κάτι που στην Ελλάδα, είναι σύνηθες φαινόμενο.

Είναι πραγματικά σπουδαία υπόθεση να φαίνεσαι και να είσαι αξιόπιστος στις προεκλογικές εξαγγελίες σου, κάτι που τιμά τον Obama, αλλά και να μπορείς να υποχωρήσεις ή να αλλάξεις άποψη-βλέπε Συρία-όταν η κοινή γνώμη το επιτάσσει. Κι αυτό ακριβώς πράττει ο Πρόεδρος Οbama, αφουγκράζεται τη γνώμη, τις τάσεις της πλειοψηφίας των Αμερικανών πολιτών και την στήριξή τους. Θεωρείται χαρισματικός ηγέτης-πολιτικός, ταυτόχρονα όμως προσπαθεί και εφαρμόζει τα όρια, χωρίς πονηρές θεωρίες και κωλοτούμπες, που εύκολα θα τον καθιστούσαν αναξιόπιστο. Σίγουρα έχει αξιόλογη ομάδα και έναν πιστό Αντιπρόεδρο, όμως "συν Αθηνά και χείρα κίνει".

Το χρονικό όριο της 17ης Οκτωβρίου πλησιάζει και δεν μένει, παρά να παρατηρήσουμε την κατάληξη του άσχημα στημένου παιχνιδιού των Ρεπουμπλικανών και την ψυχραιμία που επέδειξαν οι Δημοκρατικοί.

Άρθρο Μ.Γ.Δ
Θα βρείτε την ανάρτησή μας στο twitter στο hashtag: #Obamacare

Δεν υπάρχουν σχόλια: