5 Νοε 2013

#antonisfreewifi και Νίκος Μπογιόπουλος

Μετά την σοβαρότατη δήλωση-γι΄αυτό αγωνιούσαμε-για ελεύθερο wifi στην Ελλάδα-σημειωτέον ότι δεν έχουμε καν ελεύθερη δημόσια τηλεόραση από τις 11 Ιουνίου του 2013-έγινε πάρτι στο twitter, που "πήρε φωτιά" από τους ευφάνταστους χρήστες του.
Παράλληλα παρενέβη δυναμικά την εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου, ο πάντα αξιόπιστος Νίκος Μπογιόπουλος, (ναι, αυτόν που έδιωξε το δίδυμο Παπαρήγα-Κουτσούμπα), φέρνοντας στοιχεία για τη φασιστική Χρυσή Αυγή και λέγοντας στον Φαήλο Κρανιδιώτη:"Είσαι Αρσακειάδα με αγκυλωτό σταυρό που σαλιαρίζεις με την Χρυσή Αυγή". Θεός ο Μπογιόπουλος, η καλύτερη μετεγγραφή που θα μπορούσε να κάνει ο Χατζηνικολάου ποτέ και η χειρότερη ενέργεια του σταλινικού ΚΚΕ, που θυμίζει μεταπολεμικές εποχές στη Σοβιετική Ένωση. Κρίμα, αλλά το κόμμα έχασε, πολύ φοβάμαι όμως ότι δεν το καταλαβαίνει.
Παρακάτω μερικές αναρτήσεις στο hashtag #antonisfreewifi και μπορείτε να πατήσετε τον μωβ σύνδεσμο και να απολαύσετε ακόμα περισσότερες!

-Σταματήστε να κοροϊδεύετε τον Αντώνη. Χωρίς wifi πως θα συνεχιστεί η επανάσταση τώρα που θα μας πάρουν τους καναπέδες;
-Σήμερα είμαστε όλοι free wi-fi ers. Κοινώς μαλάκες
-...με free wifi, και ο άστεγος θα φάει
-Παίρνει σπίτια και χαρίζει wifi :Το free wifi ειναι επειδή του χρόνου θα μας έχουν πάρει τα σπίτια με το φόρο
-Βέβαια με το θα μπορέσουν να επεκτείνουν την αγαπημένη τους δραστηριότητα. Τις απαγορεύσεις..
-Π.χ: Απαγόρευση μετά τη δύση του ήλιου.
-Δωρεάν ιντερνετ είπε ο Σαμαράς. Να δώ να διώκονται τα Angry Birds για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και τι στον κόσμο...
Και η παρακάτω φωτογραφία γι΄αυτούς που έχουν οπτική μνήμη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μπράβο στον σαμαρά!!!!! επιτέλους μπορεί να υπάρχουν σπίτια που δεν έχουν ρεύμα αλλά θα έχουν wi fi. επιτέλους βλέπουμε την ανάπτυξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!