7 Νοε 2013

Μετά τι? Απαγόρευση κυκλοφορίας?

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με το "δημοκρατικό"πνεύμα που πάντα τον διέκρινε, έστειλε συγχαρητήρια, μέσω twitter, από το Καζακστάν, όπου βρίσκεται, στον αρμόδιο Υπουργό κ. Δένδια για την έφοδο στην EΡΤ! Θυμίζει ξεκάθαρα εποχή χούντας.

Εξάλλου ήδη από το 2012, μετά τις εκλογές, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως διορίστηκε ο Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών, του εκτάκτου Στρατοδικείου επί χούντας, κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος. Ο τελευταίος στις 09.11.1968 είχε κατακεραυνώσει τους αγωνιστές που δικάζονταν, προτείνοντας βαρύτατες ποινές και αγορεύοντας o κ. Ανδρεουλάκος ως εξής :
«η αρχή ότι η επικρατούσα επανάστασις δημιουργεί δίκαιον είναι διεθνώς αναγνωρισμένη. Η επανάστασις της 21ης Απριλίου επικράτησε πλήρως εσωτερικώς και ανεγνωρίσθη εφ’ όλων των κρατών εξωτερικώς. Επομένως εδημιούργησεν δίκαιον. Οι κατηγορούμενοι παραπέμπονται ως σκοπούντες την ανατροπή του κρατούντος πολιτεύματος και την ανατροπή της καθεστηκυίας τάξεως του παρόντως επαναστατικού καθεστώτος ως τρόπου και μορφής πολιτεύματος».
Με τη βούλα του νόμου και την αποδοχή ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, διορίστηκε αυτός ο άνθρωπος σε ένα ευαίσθητο Υπουργείο με νωπές τις μνήμες από τα βασανιστήρια και τους αγώνες των δημοκρατικών πολιτών ενάντια στη χούντα των Συνταγματαρχών.
Περιμένουμε κι άλλες παρόμοιες ενέργειες, σαν κι αυτές στην ΕΡΤ, μήπως και κάποιοι ξυπνήσουν και εννοήσουν το χουντικό, αυταρχικό και καταληστευτικό πολιτικό κλίμα, μέσα στο οποίο ζούμε. Δεν αποδέχονται οι πολίτες τέτοιες έκνομες ενέργειες.
Ως άλλο 1974 θα φωνάξουμε : KΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ των ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: