17 Δεκ 2013

Μια επιπλέον απορία για τον κ. Δ. Τσουκαλά

Σάλος δημιουργήθηκε από την αποκάλυψη ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Τσουκαλάς εισέπραξε ιλιγγιώδη για την εποχή λεφτά, για εφάπαξ και από την ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία. Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου στο ΣΚΑΙ, εξήγησε την προέλευση των χρημάτων και τούτο είναι αληθές.

Το κυριότερο όμως, κατά την άποψή μας, είναι ότι ο ίδιος είπε ότι έφυγε από την Τράπεζα με τον βαθμό του Διευθυντή!! Αυτό είναι απορίας άξιο, πως κατάφερε να αναρριχηθεί στον υψηλότερο βαθμό της ιεραρχίας, αφού δεν εργάστηκε πραγματικά σε γραφείο, παρά μόνο ως συνδικαλιστής!
Υπάρχουν άξιοι υπάλληλοι αλλά και στελέχη που παλεύουν μια ζωή να καταλάβουν ένα βαθμό, έτσι ώστε να καρπωθούν τα οφέλη μιας προαγωγής και μια αξιοπρεπή σύνταξη αργότερα. Τα χρόνια που είχε ο κ. Τσουκαλάς για πλήρη σύνταξη δεν δικαιολογούν την αποχώρησή του με τον βαθμό του Διευθυντή, γνωρίζοντας οι Τραπεζικοί πολύ καλά, πόσο δύσκολο έως ακατόρθωτο είναι αυτό να επιτευχθεί, δηλαδή να αποχωρήσει κάποιος με τον βαθμό του Διευθυντή.

Ο κ. Δ. Τσουκαλάς πως τα κατάφερε, χωρίς να γνωρίζει την πραγματική Τραπεζική εργασία, παρά μόνο από πληροφορίες? Πότε κόπιασε πραγματικά, πέρα από πορείες και συνδικαλιστικές διεκδικήσεις, που όλοι γνωρίζουμε πως πραγματοποιούνται?

Δεν υπάρχουν σχόλια: