17 Δεκ 2013

Ποιοι πολίτες ψήφισαν τον Λιάπη ?

To σόι Καραμανλή παρανόμισε και ο τ. Υπουργός Μεταφορών κ. Λιάπης, ανέκαθεν καλοζωισμένος και "αριστοκράτης" θέλησε να συνεχίσει τη μεγάλη ζωή που είχε μάθει, αλλά σε χαλεπούς πια καιρούς. Ανόητες οι δικαιολογίες του, Υπουργός με ελαφρότητα, δείχνει να μην κατανοεί πραγματικά, τη σοβαρότητα των πράξεών του.

Καθότι δεν μεγάλωσε στο πεζοδρόμιο, εύκολα πιάστηκε στην τσιμπίδα του νόμου και γελοιοποιήθηκε ακόμα ευκολότερα. Η αλαζονεία δεν συγχωρείται, ειδικά όταν είναι συνεχής και μάλιστα σε μεγαλύτερη πια ηλικία. 
Όταν τον ρώτησαν γιατί είχε πλαστές πινακίδες είπε: "Γιατί είχα βγάλει κάτι πινακίδες. Τι να πω; Πως δεν φταίω; Φταίω! Ήταν η κακιά η ώρα και πρέπει να τιμωρηθώ". Εμείς τι να πούμε κ. Λιάπη, που διαβάζουμε τις φτηνές δικαιολογίες σας, κοινώς αρλούμπες? Ποιοι πανέξυπνοι πολίτες σε ψήφισαν τότε? Γιατί τα μυαλά και η ελαφρότητα δεν παρουσιάστηκαν ξαφνικά, προυπήρχαν κ. Λιάπη.
Ο Μιχάλης Λιάπης, κυκλοφορούσε με ανασφάλιστο τζιπ, με πλαστές πινακίδες και χωρίς δίπλωμα συνελήφθη δε το μεσημέρι να οδηγεί στην Λεωφόρο Αρτέμιδας από άνδρες της ΔΙΑΣ και οδηγήθηκε ,στην Τροχαία Αγίας Παρασκευής. 
Εκτός όλων των άλλων αδικημάτων, ο κ. Λιάπης αποφάσισε να παραβιάσει και την πινακίδα Stop και σύμφωνα με πληροφορίες πέρασε ξυστά από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή. Αυτή η κίνηση σε συνδυασμό με τα φιμέ τζάμια, προκάλεσαν το ενδιαφέρον των αστυνομικών οι οποίοι αμέσως άρχισαν να τον ακολουθούν και παρακάτω να τον σταματήσουν για έλεγχο.
Ο πρώην Υπουργός Μεταφορών πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: