3 Δεκ 2013

Η κυβέρνηση βλάπτει μέχρι θανάτου την υγεία μας

Πέρυσι στη Λάρισα πέθαναν δύο φοιτητές από αναθυμιάσεις κακής θέρμανσης. Φέτος μια 13χρονη έχασε τη ζωή της επίσης, γιατί έκοψαν το ρεύμα στο σπίτι και έπρεπε να βρουν κάποιο τρόπο για να ζεσταθούν. Το έκαναν και δυστυχώς το κορίτσι πέθανε.

Χιλιάδες άνθρωποι αυτοκτονούν, αξιοπρεπέστατοι άλλοτε και σε μια ηλικία που θα έπρεπε να ξεκουράζονται και να είναι "περήφανα γηρατειά". Ο αλλόφρων, αλαλάζων και αλαζονικός Άδωνις, ως άλλος Ντούτσε, αποφασίζει και διατάζει περικόπτοντας κονδύλια από τη στοιχειώδη περίθαλψη των πολιτών, η οποία ήδη είναι ελλιπής και δεν πληρώνει χρήματα ακόμα και για μια εξαγωγή δοντιού! Οι ξένες φαρμακευτικές εταιρείες ήδη τρίβουν τα χέρια τους με τα γενόσημα που παράγουν και ακολούθως πουλούν στην Ελληνική αγορά, μέσω του "δικού"τους ανθρώπου-Υπουργού Υγείας.
Διερωτώμαι, αν ο Υπουργός Υγείας, πάει για σοβαρό θέμα υγείας του σε Νοσοκομείο και ακολουθήσει, κατά γράμμα, αυτά που φωνάζει & υποστηρίζει στις τηλεοράσεις, θα είναι ευχαριστημένος? Θα βγει υγιής από το Νοσοκομείο? Προυπόθεση όμως είναι να περιποιηθούν γιατροί και νοσηλευτές τον Άδωνι, ακριβώς όπως περιποιούνται τον απλό μέσο Έλληνα ασθενή

Τα ασφαλιστικά Ταμεία, μέσω των κομματικά εγκάθετων ανθρώπων ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ, επένδυσαν τις εισφορές μας σε δομημένα, υψηλού ρίσκου ομόλογα-ο Θεός ξέρει και που αλλού-και τώρα επιζητούν να ξανασυνεισφέρουμε, σαν να ζούμε μια δεύτερη ζωή. Απολύσεις με χαιρεκακία, απίστευτες μέχρι σήμερα μειώσεις συντάξεων, αύξηση φόρων με ταχύτητα, έτσι ώστε να σιγουρευτούν οι ανάλγητοι τύποι (δεν πρόκειται περί ανθρώπων) ότι οι πολίτες δεν θα έχουν σπίτι πια ή στη καλύτερη περίπτωση, να τους λυπηθούν, μετά από τη κατάσχεση, να τους αφήσουν απλά να μένουν στα δικά στους σπίτια, στα σπίτια που με κόπο έχτισαν οι πρόγονοί τους ή οι ίδιοι.
Ποιος ψήφισε τον Γεωργιάδη, τον Βρούτση, τον Μητσοτάκη και τους λοιπούς "δολοφόνους"? Ποιος ψήφισε τον αρχηγό της συμμορίας ΣΑΜΑΡΑ? 
Οι Έλληνες πολίτες έκαναν λάθος. Τώρα πια σε αυτό το σημείο που φτάσαμε, δεν υπάρχει δικαιολογία και επιχείρημα.
Έλληνες ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και πάνω απ΄όλα ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ & ΜΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣΘΕ.
Άρθρο Μ.Γ.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια: