30 Δεκ 2013

Η βία φέρνει βία, γιατί απορούν με το χτύπημα?

Το χτύπημα στη Γερμανική πρεσβευτική κατοικία στο Χαλάνδρι, αποδεικνύει την ελευθερία με την οποία μπορεί να δράσουν διάφορες ομάδες εναντίον του κυβερνητικού καθεστώτος. Βέβαια το συγκεκριμένο χτύπημα στοχεύει στην Γερμανική πολιτική.

Η πολιτική της Μέρκελ, η οποία σε σύμπνοια με το "χουντικό" καθεστώς Σαμαρά, στοχεύει με τη σειρά του, στην ισοπέδωση των οικονομικών του μέσου Έλληνα πολίτη, αδιαφορώντας για τις συνέπειες και παράλληλα η ελίτ να ζει και να βασιλεύει ανενόχλητη, με τις ευλογίες της κυβέρνησης.
Μην θεωρηθεί βέβαια το σχόλιο, ως επιβράβευση βίαιων ενεργειών...αλήθεια όμως, δεν είναι εξίσου ή και περισσότερο βίαιες οι ενέργειες της κυβέρνησης Σαμαρά, να πτωχεύσει τον απλό, τίμιο Έλληνα που δεν πήρε μίζες, ούτε ήταν πλούσιος, απλά ήθελε να ζήσει αξιοπρεπώς την οικογένειά του? Αυτές οι ενέργειες δεν αποτελούν βιασμό της ζωής του ? 
Γιατί λοιπόν απορούν για τέτοιου τύπου χτυπήματα, όταν οι ίδιοι οι πολιτικοί συντείνουν σε μεγαλύτερα εγκλήματα προς τον λαό, αυθαίρετα απομυζούν τη τελευταία δεκάρα, γκρεμίζουν το τελευταίο τούβλο που έχτισε με κόπο, χωρίς μάλιστα να τους έχει δώσει ο λαός τέτοια λαική εντολή ? Η βια φέρνει βια ή καλύτερα μια απάντηση μη λεκτική-κάτι τέτοιο δεν κάνουν και οι πολιτικοί ?
Άρθρο Μ.Γ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: