5 Φεβ 2014

Ήρθε ο Φιλιππίδης, τρέμει η Κεφαλλονιά, λύτρα για τον Ξηρό

Στη Κεφαλλονιά "με εντολή Α. Σαμαρά" (πόσο γελοίο αλήθεια ακούγεται), δεν δόθηκε η δέουσα προσοχή από την πρώτη στιγμή στους σεισμοπαθείς κατοίκους του Ληξουρίου, με αποτέλεσμα να δεινοπαθούν, μην έχοντας τα βασικά. Τελικά οι επισκέψεις πολιτικών στο νησί, έγιναν μια προεκλογική εκστρατεία ψηφοθηρίας. Τα δε ανέκδοτα που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, για την φράση "εντολή Σαμαρά" δεν έχουν τέλος.

Τα 4.000.000 ευρώ που δόθηκαν ως αμοιβή σε αυτούς που θα βρουν τον Ξηρό και τους συνεργάτες του, ακούγονται εξωπραγματικά, όταν ο Έλληνας υπερφορολογείται, η κυβέρνηση λέει, δεν έχει να δώσει και συνεπώς όλοι αναρωτιούνται που βρήκε τα λεφτά? Κανένας Έλληνας δεν νοιάζεται πραγματικά αν θα βρεθεί ή όχι ο Ξηρός. Μόνο το επικοινωνιακό επιτελείο Σαμαρά ενδιαφέρεται.
Ο Φιλιππίδης μόλις ήρθε από την Τουρκία και δεν πρόκειται περί απέλασης, αλλά περί ιδιότυπης συμφωνίας μεταξύ Τουρκικού κράτους και νομικών συμβούλων του διωκόμενου. Άραγε θα δώσει ειλικρινείς εξηγήσεις ο κ. Φιλιππίδης ή θα γίνει μυστική συμφωνία, έτσι ώστε να κουκουλωθούν τρανταχτά εμπλεκόμενα ονόματα σε σοβαρές Τραπεζικές υποθέσεις?
Απορία εκφράζουμε απλά και δεν μένει παρά να παρατηρήσουμε τις εξελίξεις. Ο χρόνος τις περισσότερες φορές ανταμοίβει την υπομονή.
Άρθρο Μ.Γ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: