27 Φεβ 2014

Το Δ.Σ του Δήμου Χαλανδρίου εναντίον εθελοντικής οργάνωσης

(πάνω & κάτω) Εικόνες από διανομή
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γεώργιος Κουράσης (χρίσμα Ν.Δ.) απαγόρευσε την διανομή τροφίμων της οργάνωσης mazinatafame, στην οποία οι κάτοικοι Χαλανδρίου αλλά και των γύρω περιοχών, προσέτρεχαν σε κάθε διανομή, προκειμένου να προμηθευτούν εξαιρετικής ποιότητας τρόφιμα, σε χαμηλές τιμές, χωρίς μεσάζοντες. Όλες οι διανομές κατακλύζονταν από πλήθος πολιτών, που αγόραζαν τα βασικά αγαθά.

Όμως το δεξιό Δ.Σ. του Δήμου Χαλανδρίου που έχει επιδείξει μηδενικό έργο, στα χρόνια που βρίσκεται στη Δημαρχεία, πέρα του ότι καταργεί όποτε θέλει την Δημοτική Συγκοινωνία-πρόσφατα περιόρισε τα δρομολόγιά της προς το Νεκροταφείο-αδιαφορεί για την στοιχειώδη καθαριότητα του πλούσιου Δήμου που διοικεί και τώρα στρέφεται εναντίον και των απλών πολιτών.

Επειδή το Δ.Σ αποδείχθηκε ανίκανο τα 3,5 αυτά χρόνια, δεν σημαίνει πως δικτατορικά θα σταματά κάθε ανθρώπινη πρωτοβουλία, που βρίσκει απόλυτη ανταπόκριση από τους πολίτες, ανεξαρτήτως του τι ψηφίζουν και τι πιστεύουν. Οι ανάγκες του λαού κ.κ. του Δ.Σ Χαλανδρίου, είναι πάνω από κόμματα και πολιτικά συμφέροντα.

Σημειωτέον δε, το Εμπορικό κέντρο του Χαλανδρίου είναι από τα ελάχιστα, που εργάζονται και έχουν κέρδη στην πλειοψηφία των μαγαζιών. Αυτό σημαίνει ότι εισπράττουν νόμιμα δημοτικά τέλη και μόνο έλλειψη χρημάτων δεν πρέπει να έχουν, αν τα κονδύλια κινούνται σωστά. Με αυτά λοιπόν τα χρήματα-υπάρχουν κι άλλες πηγές εσόδων-το Δημαρχιακό Συμβούλιο του κ. Κουράση, διέκοψε την Δημοτική Συγκοινωνία για 3-4 μήνες, αλλά κι όταν αυτή υπήρχε, κάποια δρομολόγια δεν πραγματοποιούνταν, σε αντίθεση με τον Δήμο Ν. Ηρακλείου, για παράδειγμα, όπου τα δρομολόγια διεξάγονται ανελλιπώς από το πρωί μέχρι και τις 20.00 μ.μ. Πρόσφατα μάλιστα ο Δήμος Χαλανδρίου, περιόρισε την Δημοτική Συγκοινωνία από την συχνότητα της 1 ώρας, σε κάθε 2 ώρες, με λήξη στις 4 το απόγευμα, αντί στις 6 που υπήρχε μέχρι και αρχές του Φθινοπώρου. 
Για να μην μιλήσουμε για τα σκουπίδια!!! Λιτανεία εικόνας-του Αγίου Παντελεήμονα-διερχόταν δίπλα από ξεχειλισμένους κάδους σκουπιδιών και η πορεία της "στράβωνε", προκειμένου να αποφύγει την βρώμα, την δυσωδία και τα σκουπίδια που καταλάμβαναν σε πλάτος, τον μισό δρόμο. (Δεν ήταν ημέρα απεργίας)

Τώρα ήρθε, μετά από χρόνια προσφοράς των εθελοντών του mazinatafame, η ξαφνική απαγόρευση του υποψήφιου Δημάρχου κ. Γεωργίου Κουράση, να μην διαθέσει την Κυριακή το προαύλιο ενός Δημοτικού σχολείου, προκειμένου ο κόσμος να προμηθευτεί τρόφιμα, για τις ελάχιστες πια βιοτικές του ανάγκες.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ Δ.Σ. του ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ! Που είναι η ανθρωπιά σας?
Μόνο οι ψήφοι τελικά μετρούν για εσάς? Με ελαχιστότατο έργο και προσφορά?

Δεν υπάρχουν σχόλια: