3 Απρ 2014

Η υπόθεση Μπαλτάκου και η θεωρία των δύο άκρων

Στις 11.10.2013 στη mini.press δημοσιεύσαμε ε δ ώ, ένα άρθρο προφητικό, όπως αποδείχτηκε, για την θεωρία των δύο άκρων, η οποία στην ουσία ήταν η θεωρία του ενός άκρου, αυτού της Ν.Δ, επισημαίνοντας έτσι τους δεσμούς της Ν.Δ με την Χρυσή Αυγή.

Θεωρούμε ότι η θεωρία των δύο άκρων, εμπνεύστηκε καθαρά από ανθρώπους ομάδας Μπαλτάκου, Φαήλου κ.ά, με σκοπό να πλήξουν κόμματα που τραβούν ψήφους από τη Ν.Δ, πράγμα που παραδέχτηκε ανοιχτά ο προσωπικός φίλος του Πρωθυπουργού Α. Σαμαρά

Μάλιστα ο διάλογος-παραδοχή του Μπαλτάκου έχει ιδιαίτερη αξία και αξιοπιστία, διότι ελήφθη χωρίς ο ίδιος να το ξέρει, εκφραζόμενος έτσι ελεύθερα προς τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη. Διαφορετικά, μπροστά σε δημοσιογράφους, πιστεύετε ότι ποτέ θα παραδεχόταν την εμπλοκή του ίδιου του Σαμαρά στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής? Κατά την άποψή μας-γιατί σε άλλη χώρα θα γινόταν-πρέπει άμεσα να παραιτηθεί ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, να ερευνηθεί από αξιόπιστο και πεντακάθαρο δικαστικό η περίπτωση εμπλοκής της Εισαγγελέως Γκουτζαμάνη, ακολούθως δε και η ομάδα των ακροδεξιών Φαήλου, Μπαλτάκου και λοιπών, η δράση τους στα υπόγεια του Μαξίμου.

Τι θα γίνει?  Ή μήπως το κατ΄όνομα Δημοκρατία πολίτευμά μας θυμίζει επταετία?
Άρθρο Μ.Γ.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια: