30 Απρ 2014

Γιατί δεν λένε ανοιχτά ότι πάλι κόβουν τις συντάξεις?

Oι Σαμαράς-Βενιζέλος 2-3 μήνες νωρίτερα ανήγγειλαν, ότι δεν θα υπάρξει 3ο μνημόνιο, δεν θα υπάρξουν περικοπές στις συντάξεις και διάφορα άλλα παρόμοια. Τότε γιατί θα περικοπούν οι επικουρικές? Γιατί κατατίθεται Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα? Γιατί πάλι λένε ψέμματα, αυτή τη φορά δε τόσο, μα τόσο απροκάλυπτα, γιατί δεν βγαίνει ο Σαμαράς στην τηλεόραση, αν έχει κότσια, να πει:
"σας κόβουμε τις συντάξεις"! Γ Ι Α Τ Ι ?

Το ρεπορτάζ λοιπόν αναφέρει ότι το νομοσχέδιο με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Σταθερότητας 2015-2018, παρουσιάζει σήμερα το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Το νομοσχέδιο, θα παρουσιαστεί επίσημα, στις 10:00 στο υπουργείο Οικονομικών και κατόπιν θα κατατεθεί στη Βουλή. Στόχος της κυβέρνησης, είναι να έχει ψηφιστεί μέχρι τη Δευτέρα 5 Μαΐου, οπότε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας θα θέσει το θέμα της απομείωσης του χρέους στη συνεδρίαση του Eurogroup. 

Επιτέλους, ως προς το Μεσοπρόθεσμο, γιατί τα κανάλια το περνούν ως ελαφριάς μορφής είδηση, σαν να αναφέρουν ότι κάποιος χώρισε στο Hollywood?
Είναι σοβαρότατη είδηση, γιατί μέσα σ΄αυτό περιλαμβάνονται όλες οι περικοπές και τα νέα μέτρα που έρχονται και που τόσο αρνούνται ότι υπάρχουν!

Μ.Μ.Ε=συνενοχή στο έγκλημα κατά των Ελλήνων φορολογουμένων
Μ.Γ.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια: