23 Απρ 2014

Η "ξεχασμένη" ποινή του Γεωργιάδη & τα tweets

Ποτέ δεν παραδέχθηκε τα λάθη του ο Άδωνις Γεωργιάδης και χαρακτηρίζεται ως πολιτικός από την ωραιοποίηση αρνητικών αποφάσεων, ενίοτε και την παραποίηση των γεγονότων αλλά και της αλήθειας. Με αφορμή την “μαύρη” επέτειο της εισόδου της χώρας μας στο μνημόνιο, ένας νέος “πόλεμος” ξέσπασε στο Twitter μεταξύ του Γιάννη Ραγκούση και του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, απαντώντας σε σχετικό “κελάηδισμα” του κ. Γεωργιάδη, θύμισε στον υπουργό Υγείας την ποινή που του είχε επιβληθεί το 2010 από την επιτροπή δικαστικών, όταν και ο ίδιος ως υποψήφιος Περιφερειάρχης τότε είχε παραβιάσει το νόμο περί μαύρου πολιτικού χρήματος. Όπως ήταν αναμενόμενο, το εν λόγω τιτίβισμα του κ. Ραγκούση εκνεύρισε αρκετά τον υπουργό Υγείας, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση αφού πέρασε στην αντεπίθεση, έριξε το φταίξιμο, όπως συνηθίζει άλλωστε, στους άλλους, αποκαλώντας μάλιστα τον εαυτό του θύμα.

Ωστόσο, ο πρώην υπουργός των Εσωτερικών ζήτησε από τον κ. Γεωργιάδη να δώσει στη δημοσιότητα το πρακτικό της ποινής που του επέβαλε τότε η ανεξάρτητη επιτροπή δικαστικών, αλλά και την ντροπολογία, όπως την χαρακτήρισε ο ίδιος, που πέρασε νύχτα η κυβέρνηση Σαμαρά 2 χρόνια μετά για να “ξεπλύνει” ανάλογες αμαρτίες που αφορούσαν σε μαύρο πολιτικό χρήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: