31 Μαΐ 2014

Το διαχρονικό τζιν για άνοιξη-καλοκαίρι

Οι παραλλαγές του τζιν
Δεν είναι μυστικό πως ότι είναι άνετο και οικονομικό γίνεται πολλές φορές και μόδα. Τι καλύτερο λοιπόν από το "θρυλικό"τζιν; Ή μήπως να βάλουμε και λίγο χρώμα?
Φέτος ξεχωρίζουν τα τζιν πουκάμισα τα οποία μπορείτε να βρείτε σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Επίσης μπορείτε να τα βρείτε με κοντά η χωρίς καθόλου μανίκια. Όμως ένα τζιν πουκάμισο-για τις δροσερές καλοκαιριάτικες νύχτες, σας βγάζει από τη δύσκολή θέση, αν δεν θέλετε την εσάρπα.
Αν έχετε χρόνο, ψάξτε να βρείτε ένα σε απόχρωση "ombre", που αν έχετε και μαλλιά ombre το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον.
Σ-υ-ν-δ-υ-α-σ-μ-ό-ς
Προτείνω να το συνδυάσετε με σκουρόχρωμο μπλε τζιν (με σκισίματα ακόμα καλύτερα, αλλά και ένα χωρίς αν δεν έχετε... μια χαρά κάνει!) και απογειώστε το εντυπωσιακό αλλά casual look με ένα ζευγάρι γόβες σε nude απόχρωση σουέντ που πάλι είναι της μόδας. Δε χρειάζεται να δώσετε μια περιουσία γι'αυτά.
Ευτυχώς το τζιν είναι ένα ύφασμα που είναι και πρέπει να είναι οικονομικό, οπότε με λίγο ψάξιμο θα βρείτε ενδιαφέροντα σχέδια. Αν από την άλλη θέλετε να δώσετε ένταση στο look, αν έχετε φορέστε γόβα χρωματιστή, όπως φούξια. Γυρίστε τα μανίκια μέχρι τον αγκώνα και είστε έτοιμες για ένα look που θα κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν!
Χρωματιστά τζιν Η τελευταία λέξη της μόδας!
Μην ξεχνάτε επίσης τα χρωματιστά τζιν, συνδυάστε τα απλά, αν δεν είστε σίγουροι για το ταίριασμα. Πάντως ένα χρωματιστό τζιν παντελόνι ταιριάζει σίγουρα με μονόχρωμη άσπρη ή μαύρη μπλούζα. Όσο για τα αξεσουάρ, άνοιξη-καλοκαίρι υπάρχουν για κάθε γούστο σε πολλά καταστήματα.
Προσοχή όμως : το καρναβάλι πέρασε και μην ξεφεύγετε! Καλή διάθεση να έχετε πάντα και καλή διασκέδαση!
Άρθρο Ελίζα Απέργη

Δεν υπάρχουν σχόλια: