25 Ιουλ 2014

Το χαράτσι μυρίζει θάνατο και η δημοκρατία γιορτάζει!

Το στημένο "success story" του Α. Σαμαρά και του Ε. Βενιζέλου συνεχίζει να εκπέμπει, θυμίζοντας σε όλους τους πολίτες ότι το χαράτσι όχι μόνο δεν πέθανε, αλλά θα πληρώνουμε για πολλά χρόνια ακόμα τις συνέπειές του.
Ο κ. Βενιζέλος ο εμπνευστής της θανατηφόρας ένεσης προς τους Έλληνες φορολογούμενους, είναι χειρότερος-μαζί με τον βοηθό Σαμαρά-από πολλούς δικτάτορες σε παγκόσμια κλίμακα.
Ο θάνατος της τετραπληγικής γυναίκας, αφού της έκοψαν το ρεύμα, θύμισε με πολύ δραματικό τρόπο την σκοτεινή πλευρά του «success story». Η κυβέρνηση δεν ασχολείται με τραγικές προσωπικές ιστορίες και αντιμετωπίζει ως λαϊκιστική υστερία την έμφαση στην καταμέτρηση των θυμάτων του μνημονίου, που όμως τα βρίσκει συνεχώς μπροστά της.

Ο συμβολισμός είναι βαρύς στην επέτειο 40 χρόνων από την αποκατάσταση της δημοκρατίας, με τον Κάρολο Παπούλια να παραδέχεται στο μήνυμά του ότι η κρίση έφερε πολλαπλά χτυπήματα στην Ελληνική δημοκρατία, κάνοντας ειδική αναφορά στον τρόπο λήψης των αποφάσεων της εκτελεστικής εξουσίας.

Κε Παπούλια, δεν πείθετε ούτε τη γάτα μου.
Πηγή tvxs
Ανάπτυξη Μ.Γ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: