13 Αυγ 2014

Η αλήθεια πίσω από τη λάμψη του σπουδαίου Robin Williams

Nέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του Robin Williams βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με άτομα του κοντινού περιβάλλοντος του ηθοποιού, οικονομικοί λόγοι οδήγησαν τον βραβευμένο ηθοποιό στην αυτοκτονία.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, λόγω οικονομικών δυσχερειών αναγκαζόταν να παίζει σε κινηματογραφικές ταινίες που δεν ήθελε και να αποδέχεται επαγγελματικές προτάσεις που δεν τον αφορούσαν καθόλου, με τον φόβο της αποτυχίας να τον βυθίζει ακόμη περισσότερο στον εφιάλτη της κατάθλιψης.

Μόνο τα δύο διαζύγια που είχε πάρει στο παρελθόν και οι διατροφές που προβλεπόταν από τον νόμο να καταβάλει, του στοίχισαν περισσότερα από 30 εκατομμύρια δολάρια. Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που το κωμικό αστέρι του Hollywood αναγκάστηκε να βγάλει προς πώληση την πολυτελή βίλα που διέθετε στην κοιλάδα της Νάπα. " Έχασα αρκετή περιουσία από τα διαζύγιά μου. Το διαζύγιο είναι ακριβό. Σου σχίζει την καρδιά μέσα από το πορτοφόλι σου", είχε δηλώσει ο ίδιος στο αμερικανικό περιοδικό Parade το 2013. Οι οικονομικές εκκρεμότητες που εκείνος είχε τον οδήγησαν στην κατάθλιψη, από την οποία δεν μπόρεσε να βγει όσες προσπάθειες και αν έκανε.
Σύμφωνα μάλιστα με τα Aμερικανικά μέσα, τον τελευταίο καιρό ο Robin Williams μιλούσε μόνο για χρήματα και οικονομικές υποθέσεις στις κουβέντες που έκανε με φίλους.
Η διαθήκη του
Σε ό,τι αφορά τη συνολική περιουσία του εκλιπόντος ηθοποιού, αυτή υπολογίζεται στα 50 εκατομμύρια δολάρια, ενώ στη διαθήκη του αφήνει όλα του τα χρήματα στα τρία του παιδιά, στην αγαπημένη του κόρη Ζέλντα και στους δύο του γιους αλλά και στην τελευταία σύντροφο της ζωής του, Σούζαν Σνάιντερ.

Για την οικονομική του στενότητα μίλησε επιστήθιος φίλος του στο Radar One, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Ηταν 60 ετών και αναγκασμένος να δουλέψει στην τηλεόραση για τα χρήματα. Δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση σε αυτή τη φάση της ζωής του».

Ποιος είπε ότι πίσω από τη λάμψη και τη φαινομενική μονάχα τελειότητα, δεν υπάρχουν βαθιές χαρακιές πόνου και σκοτεινές αναζητήσεις ?
Πηγή Νewpost

Δεν υπάρχουν σχόλια: