8 Οκτ 2014

Οι ακροδεξιές καταβολές Σαμαρά επέλεξαν Βορίδη

Αν και ο τίτλος δεν αποτελεί νέο, όμως τώρα και ολοφάνερα επιβεβαιώνεται το ακροδεξιό προφίλ της Ν.Δ. Επειδή-όπως λέει ο λαός "το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι" και ο κ. Αντώνης Σαμαράς, χρόνια τώρα, έχει δείξει τις ακροδεξιές καταβολές του, ως εκ τούτου, μονόδρομος ήταν η επιλογή αναπλήρωσής του από τον κ. Μάκη Βορίδη.

Βέβαια το παρελθόν δεν διαγράφεται και όσο ο ίδιος ο Μάκης Βορίδης δεν το αποποιείται ούτε το αναθεματίζει, τούτο ισχύει και απ΄ότι κρίνω, ο ίδιος το ενισχύει με τις πολιτικές επιλογές και τους λόγους του μέσα στο Κοινοβούλιο.
Τώρα αν αυτό λέγεται δαχτυλίδι, στέμμα ή αγκυλωτός σταυρός, λίγο πια μετράει, όμως καλό είναι να τονίσουμε, ότι θα εκδηλωθούν κι άλλες αγάπες προς τα ακροδεξιά, αλλά μην τρίβετε τα μάτια σας....απλά προετοιμαστείτε.

Πολλές φορές στη mini.press-πατήστε εδώ-γράψαμε για την ιστορική ακροδεξιά διαδρομή και των δύο, αναφερόμενοι και στους Κενταύρους του Ευάγγελου Αβέρωφ, στους οποίους πρωτοκλασάτο μέλος ήταν ο νυν Πρωθυπουργός της Ελλάδος, κ. Αντώνης Σαμαράς. Μια βαριά ακροδεξιά κληρονομιά.
Άρθρο Μ.Γ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: