8 Ιαν 2015

Η "παπανδρεική" Άντζελα Γκερέκου στη Νέα Δημοκρατία

"Την έσπασε τη στάμνα τελικά"!
Όταν πριν από αρκετό καιρό, γράφαμε ότι το ΠΑΣΟΚ πια είναι δεξιόστροφο, αρκετοί το αμφισβήτησαν, αναπολώντας τον πάλαι ποτέ σοσιαλιστικό χαρακτήρα του. Με τον Βενιζέλο όμως, το τελευταίο χαρακτηριστικό, έστω και αλλοιωμένο, εξαφανίστηκε πλήρως. Ο πολιτικός καννιβαλισμός στο ύψος του.

Η περίπτωση της "παπανδρεικής" Άντζελας Γκερέκου το επιβεβαιώνει. Όποιος συνεργάζεται με τον "λύκο" χάνει τα πρόβατά του, ειδικά όταν δεν το περιμένει.
Για τα μάτια της Άντζελας Γκερέκου σφάχτηκαν κυριολεκτικά σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ αλλά κερδισμένη βγαίνει η Συγγρού, καθώς η ίδια η κ. Γκερέκου με ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει ότι την κέρδισε η πρόταση Σαμαρά για τις εκλογές.

Για να μην ξεχνάτε μερικοί...
Η μετακίνηση Δένδια από την Κέρκυρα στη Β Αθήνας, άφηνε ένα κενό στη ΝΔ στην περιοχή και αυτό το κενό έρχεται να το καλύψει η κ. Γκερέκου.
Η ανακοίνωση της Α. Γκερέκου :
«Αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση σε έναν κοινό αγώνα, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα. Καλώ τους συμπολίτες μου να με στηρίξουν. Γνωρίζουν ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, όπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια, για να διασφαλίσω το συμφέρον του τόπου μου, την ευημερία και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας.».
Ανάπτυξη κειμένου Μ.Γ.Δ
Πηγή Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: