31 Ιαν 2015

Συγκινητικό ! Πωλείται η B.M.W του Βενιζέλου

Πολλά έχουν γραφεί για την γνωστή BMW θωρακισμένη, αλεξίσφαιρη, με δορυφορική πλοήγηση του κ. Βενιζέλου, τ. Υπουργού των Οικονομικών, τ. Υπουργού των Εξωτερικών, τ. Αντιπροέδρου της συγκυβέρνησης και στο μέλλον κι άλλων παρελθόντων παρασήμων.
Πωλείται όπως παρεδόθη (ελπίζω) και ψάχνει πάμπλουτο αγοραστή ή και συλλέκτη.

Περιγραφή
Πρόκειται για την περιβόητη BMW του Ευάγγελου Βενιζέλου, της οποίας την μεταπώληση ανέλαβε ο Όμιλος Μπούκουρα (Τελεταί Μπούκουρας, Radio Mpoukouras, PRO-Μπου). Γενικά είναι σε υπεράριστη εργοστασιακή κατάσταση εκτός από λίγες μικροφθορές:

1. Η πίσω δεξιά ανάρτηση (στην πλευρά που καθόταν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ) θέλει άλλαγμα γιατί έχει "πετσικάρει" και τρίζει. 
2. Ελαφρές γρατζουνιές στους εξωτερικούς καθρέφτες, επειδή ο δρομίσκος στο 24ωρο drive through των Mc Donalds Βριλησσίων είναι πολύ στενός. 
3. Εσωτερικά χρήζει βιολογικού καθαρισμού, μιας και λίγα προλάβαινε να καθαρίσει το υπηρετικό προσωπικό του κ. Βενιζέλου, μετά από τις συνήθεις "λιγουρίτσες" του. 
4. Σέρβις ηλεκτρικών, διότι παρά το εξελιγμένο σύστημα αυτοδιάγνωσης της BMW πάντα της άναβαν τα λαμπάκια-όλα-κατά τη μεταφορά του κ. Βενιζέλου. 
5. Αντικατάσταση ρεζέρβας μετά το ατυχές συμβάν (σκασμένο λάστιχο) της 23ης Ιουνίου κι ενώ ο κ.Βενιζέλος επέστρεφε από λουκούλειο γεύμα στην Καστέλλα. Τα κυβικά είναι πολλά (5000 + 4 τούρμπο + 2 νιτρομπούκαλα) για να κινούν το τεθωρακισμένο όχημα αλλά και το επίσης τεθωρακισμένο περιεχόμενό του με μια σχετική άνεση.

Αυτά όμως δε αποτελούν πρόβλημα, βάσει παραδειγματικού χειρισμού του συντρόφου Λιάπη. Γι'αυτό το λόγο ο υποψ(ό)φιος αγοραστής δεν χρειάζεται να πληρώσει μεταβίβαση, τέλη, ασφάλεια, ΚΤΕΟ κ.λ.π.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! Ένα ιστορικό όχημα, βαρύ, με όλη τη σημασία της λέξης.
* Το κείμενο και οι φωτογραφίες είναι αποτέλεσμα χιουμοριστικής μυθοπλασίας.
Πηγή Provocateur

Δεν υπάρχουν σχόλια: