14 Φεβ 2015

Ήταν δίγαμος και τον πρόδωσε το facebook!

Η Liz (πρώτη σύζυγος) με τον Andrian
και τους γονείς της.
Το 2007 ο Adrian Linham παντρεύτηκε σε δεύτερο γάμο την 37χρονη σήμερα σύζυγό του Liz με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη. Μετά από τρία χρόνια γάμου ο 43χρονος γνώρισε την Hayley και άρχισαν μαζί μια θυελλώδη ερωτική σχέση.

Για να βρίσκεται με την νέα του σύντροφο ο Adrian, που είναι δάσκαλος κατάδυσης, ανέφερε στην Liz ότι πρέπει να λείπει πολύ συχνά από το σπίτι τους στο Μπρίστολ, επειδή εργάζεται σε παραθαλάσσια πόλη στη νότια Ουαλία. Η 37χρονη γυναίκα πίστευε τον σύζυγό της & αργότερα όταν αποκαλύφθηκε η διπλή ζωή του, ανέφερε ότι εκείνη ήταν σίγουρη πως είχε έναν ευτυχισμένο γάμο.

Τον Μάιο του 2014 ο 43χρονος ταξίδεψε με την Hayley μέχρι το Μεξικό και της έκανε πρόταση γάμου στην ίδια παραλία που είχε πάει με την Liz ταξίδι του μέλιτος. Όλα πήγαιναν καλά για την διπλή ζωή του Adrian μέχρι που η μητέρα του, η οποία είχε παραστεί στον πρόσφατο γάμο του, έστειλε επιστολή συμπαράστασης στην 37χρονη Liz και της ανέφερε ότι ελπίζει να μην πληγώθηκε από το «διαζύγιό» της με τον 43χρονο και από τον δεύτερο γάμο του!

Τότε, η Liz, όπως η ίδια δήλωσε αργότερα, έμεινε αποσβολωμένη, αφού ένοιωσε ότι συνέβαινε και στη δική της ζωή, ό,τι μέχρι σήμερα έβλεπε μόνο σε ταινίες στον κινηματογράφο. Όμως το πιο απίθανο από όσα είχε επινοήσει ο 43χρονος για να μπορεί η ζωή να κυλά ομαλά για εκείνον και στους δύο γάμους του, ήταν ότι είχε πάει με την πρώτη του σύζυγο στο εξοχικό της δεύτερης και την έπεισε να το βάψει και να το ανακαινίσει, «επειδή ήταν το σπίτι του αφεντικού του»!

Ο αθεόφοβος Βρετανός είχε και στους δύο γάμους του τον ίδιο κουμπάρο, τον
Ο Andrian με τη δεύτερη σύζυγο και
την οικογένειά της στο γάμο τους στο Μεξικό
φίλο του Mark Stapleton, που τον είχε πληροφορήσει ότι έχει πάρει διαζύγιο από την Liz. Όσο για τα Χριστούγεννα, είχε λύση και γι’ αυτό ο πολυμήχανος Βρετανός. Πέρασε την μισή μέρα με την πρώτη του σύζυγο και είπε στην δεύτερη ότι θα την δει το απόγευμα αφού «είχε πεθάνει εκτάκτως η μητέρα του» και έπρεπε να παραστεί στην κηδεία. Η 37χρονη Liz βρήκε στο Facebook φωτογραφίες από τον δεύτερο γάμο του συζύγου της και τον κατήγγειλε στην αστυνομία για διγαμία.

Το δικαστήριο έγινε στο Somerset την Πέμπτη και ο δικαστής επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης 17 μήνες και χρηματικό ποσόν 1.350 ευρώ ως αποζημίωση στην πρώτη σύζυγο ενώ ταυτόχρονα εξέδωσε και περιοριστικούς όρους σε βάρος του 43χρονου. Πάντως, ενώ η πρώτη σύζυγος δήλωσε ότι δύσκολα θα μπορέσει να συνέλθει ψυχολογικά και να εμπιστευτεί τους ανθρώπους μετά από ό,τι συνέβη, η δεύτερη σύζυγος τον συγχώρεσε και παραμένει στο πλευρό του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: