18 Μαρ 2015

Υπόθεση Β. Γιακουμάκη : Όταν το δίκιο σε πνίγει...

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Πολίτες εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο και διαμαρτύρονται εναντίον της ενδοσχολικής βίας, ζητώντας δικαίωση για τον άδικο θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Δύο διμοιρίες των ΜΑΤ παρατάχθηκαν απέναντι από τους διαδηλωτές. Νωρίτερα, στις 17.30, πραγματοποιήθηκε μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας, από το κέντρο της πόλης στην περιοχή Κατσικά Ιωαννίνων. Πολίτες όλων των ηλικιών, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί λίγο νωρίτερα έξω από τη Σχολή, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν εναντίον της σχολικής βίας και του εκφοβισμού, έσπασαν το λουκέτο της καγκελόπορτας και εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο. 
Οι οργισμένοι διαδηλωτές ήταν έτοιμοι να προπηλακίσουν τους σπουδαστές της Σχολής, τους οποίους έβριζαν, ζητώντας δικαίωση για τον άδικο χαμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την περασμένη Κυριακή, το πρωί και ύστερα από έναν μήνα εξαφάνισης. Δύο διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονταν σε παρακείμενη περιοχή παρατάχθηκαν απέναντι από τους διαδηλωτές.
Νωρίτερα στις 17.30, πραγματοποιήθηκε μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας, από το κέντρο της πόλης στην περιοχή Κατσικά Ιωαννίνων, όπου εδρεύει η Γαλακτοκομική Σχολή της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: