24 Μαρ 2015

Μια ρεαλιστική πολιτική κινείται στην Ευρώπη

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Α. Τσίπρας, μετά την επίσημη επίσκεψή του στη ψυχρή Γερμανία, έκανε το πρώτο βήμα στο "μαλάκωμα" των διμερών σχέσεων.

Υπάρχει πολύ δουλειά ακόμα, γιατί από τη μια πλευρά οι συνεχείς επικύψεις των Σαμαρά-Βενιζέλου, παγίωσαν κακό προηγούμενο υποχωρητικότητας της χώρας μας, αφετέρου δε, το υπαρκτό πρόβλημα ρευστότητας πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. Όχι βέβαια ότι αυτό, ως θέμα, δεν υπήρχε και παλιά και δεν θα υπάρχει και στο μέλλον.
Οι άσχημες έως και ανύπαρκτες διαπραγματεύσεις των τελευταίων ετών, καθώς και η παραπλανητική συκοφαντία της προηγούμενης συγκυβέρνησης δημιούργησαν κακό κλίμα στην υπάρχουσα κυβέρνηση, κουκούλωσαν την πραγματικότητα και επέφεραν εγκληματικά μέτρα μνημονίου, σε βάρος της κατώτερης και μεσαίας τάξης.
Σίγουρα θα ήταν διαφορετική η οικονομική-κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα, εάν αυτή τη στάση του Αλέξη Τσίπρα απέναντι στους Ευρωπαίους από τις 25 Ιανουαρίου και μετά, ακολουθούνταν και από την προηγούμενη συγκυβέρνηση.
Από τα χειρότερα σημεία δε, ήταν ότι πέρα από τα μέτρα που γνωρίζουμε, υπέγραφαν και μέτρα τα οποία ουδέποτε γνωστοποιούσαν στους Έλληνες πολίτες και τα μάθαιναν ξαφνικά, όταν επισκέπτονταν τα ΑΤΜ ή παρατηρούσαν το λογαριασμό της Δ.Ε.Η. 

Τόση πια κοροιδία, τόσα ψέμματα του Σαμαρά και του-όπου φυσάει ο άνεμος- Βενιζέλου? Δεν νοιαζόντουσαν στοιχειωδώς ούτε για τις αυτοκτονίες, τους ζητιάνους που γέμισε η Αθήνα, την ανεργία, τους φόρους που ανέβαιναν με την ταχύτητα της F1, αντιστρόφως ανάλογα με τους μισθούς-συντάξεις?
Αυτοί οι "πολιτικοί" θα μείνουν ατιμώρητοι ?
Άρθρο Μ.Γ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: