16 Μαρ 2015

Ο Βαγγέλης επέλεξε την αυτοκτονία γιατί δεν άντεξε πιο πολύ

Όπως όλα έδειξαν, ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη προήλθε από ακατάσχετη αιμορραγία, όταν έκοψε τις φλέβες του δεξιού του χεριού με μαχαίρι. Το ιατροδικαστικό πόρισμα, παρεδόθη από τον ιατροδικαστή κ. Βουγιουκλάκη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων. 

Ο έμπειρος ιδιωτικός ντετέκτιβ κ. Γιώργος Τσούκαλης, που πιστεύει ότι λείπουν ακόμα κομμάτια του παζλ της πολύκροτης υπόθεσης, τόνισε τα παρακάτω :
"Από την πρώτη στιγμή έλεγα, ότι το κλειδί της υπόθεσης είναι στην Γαλακτομική Σχολή και στην ευρύτερη περιοχή. Απεδείχθη λοιπόν, ότι το παιδί ήταν εκεί κοντά. Και το έλεγα αυτό, γιατί ακριβώς υπήρχαν πάρα πολλά στοιχεία που όταν κανείς τα έβαζε κάτω για να συμπληρώσει το παζλ της εξαφάνισης, έβλεπε ότι δεν μπορούσε να έχει απομακρυνθεί ο Βαγγέλης". 
"Το παζλ αυτό της εξαφάνισης και της κατάστασης στην οποία βρέθηκε ο Βαγγέλης, πιστεύω οτι έχει κάποια κομμάτια ακόμη γιατί και η αστυνομία εργάζεται σε αυτή την κατεύθυνση και εγώ με τον συνεργάτη μου τον Φώντα Βρόσγο. Ο Βαγγέλης έγινε δικό μας παιδίΣίγουρα οι ποινικολόγοι έχουν απόλυτο δίκιο, όταν λένε ότι η αυτοκτονία κλείνει νομικά το θέμα, αυτό είναι γεγονός , το γράμμα του νόμου έτσι λέει. Όμως εμείς μέχρι την τελευταία στιγμή ερευνούμε κάθε πτυχή αυτής της υπόθεσης, ώστε και το τελευταίο κομμάτι του παζλ να συμπληρωθεί και ξέρω ότι το ίδιο κάνει και η Ελληνική Αστυνομία με ιδιαίτερο ζήλο. 

Η οικογένεια είναι σε μια κατάσταση Γολγοθά, θα έλεγα, είναι φυσιολογικό άλλωστε, καθώς πρόκειται για μια πολύ συγκροτημένη οικογένεια και πολύ αγαπημένη μεταξύ τους. Εμένα με έχει συγκινήσει το πόσο αγαπητή είναι η οικογένεια στο χωριό τους, αλλά και εδώ στην Αθήνα καθώς και στα Γιάννενα" είπε τέλος ο κ. Γιώργος Τσούκαλης.

Πηγή Newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: