29 Απρ 2015

Ο Βενιζέλος και ο Σημίτης συναντήθηκαν με Άκη

Σκηνή απείρου κάλλους : Ο Άκης ο οποίος από το προηγούμενο δικαστήριο, είχε ζητήσει την κλήση τους για τις μίζες των εξοπλιστικών, έπεσε μούτρα με μούτρα πάνω τους. Άραγε γιατί κάνουν πως δεν τον ξέρουν?

Οι «χρυσές» μίζες των εξοπλιστικών με πρωταγωνιστή τον Άκη Τσοχατζόπουλο έφεραν στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας ως μάρτυρες, τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και υψηλότατα στελέχη της τότε κυβέρνησής του, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και η πρώην υπουργός Βάσω Παπανδρέου. Ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν κατέστη εφικτό να δώσει το παρών, καθώς βρισκόταν στο εξωτερικό.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος προσπάθησε να τους χαιρετήσει, να τους πει μια κουβέντα, αλλά εκείνοι τον απέφυγαν.Του είπαν μόνο μια τυπική "καλημέρα" και κοίταξαν αλλού. Εκείνες οι εποχές που όλοι ήταν μια "καλή" παρέα πέρασαν, εξάλλου στα καλά ήταν μαζί και τώρα στα κακά χώρια.

Τελικά αφού οι Πρόεδρος του δικαστηρίου εκφώνησε τα ονόματά τους, οι τρεις πολιτικοί κλήθηκαν να επανέλθουν στις 13 και 20 Μαΐου.
"Ο χαζός μέσα και οι ξύπνιοι έξω".  Τόσο αθώοι !

Δεν υπάρχουν σχόλια: